Πόσο απάνθρωποι είστε; Δεν υπάρχει ούτε ιερό, ούτε όσιο στην σκατοκοινωνία που ζούμε. Την ώρα που γινόταν η κηδεία του παγκόσμιου Πάολο Ρόσι, τοξικά απόβλητα της κοινωνίας μας, βρήκαν την στιγμή να κλέψουν το σπίτι του νεκρού θρύλου. Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα μάλιστα, οι ληστές πήραν προσωπικά αντικείμενο του Παμπλίτο, όπως ένα ρολόι. Ο Ρόσι αποτεφρώθηκε […]

Πόσο απάνθρωποι είστε; Δεν υπάρχει ούτε ιερό, ούτε όσιο στην σκατοκοινωνία που ζούμε. Την ώρα που γινόταν η κηδεία του παγκόσμιου Πάολο Ρόσι, τοξικά απόβλητα της κοινωνίας μας, βρήκαν την στιγμή να κλέψουν το σπίτι του νεκρού θρύλου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα μάλιστα, οι ληστές πήραν προσωπικά αντικείμενο του Παμπλίτο, όπως ένα ρολόι. Ο Ρόσι αποτεφρώθηκε το Σάββατο (12/12) στη Βιτσέντζα στον καθεδρικό ναό Ντουόμο. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ansa, η σύζυγός του επέστρεψε στο σπίτι και ανακάλυψε ότι είχαν μπει στο σπίτι διαρρήκτες.

Η αστυνομία μάζεψε αποδεικτικά στοιχεία που ενδεχομένως να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Θυμίζουμε πως στα ματς της Serie A και Β θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ήρωα του Μουντιάλ του 1982.

Ο γεννηθείς στις 23 Σεπτεμβρίου 1956 Ιταλός επιθετικός, θα μείνει πάντα χαραγμένος στις καρδιές κάθε συμπατριώτη του, έστω κι αν αρκετοί λησμονούν τι άλλο πρόσφερε πλην του 1982…

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 64 ετών ο μεγάλος Ιταλός ποδοσφαιριστής Πάολο Ρόσι και πενθεί το Ιταλικό αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ένας από τους μεγαλύτερους Ιταλούς σκόρερ, που  το όνομά του θα είναι πάντα συνδεδεμένο με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982.

Η Φεντερίκα Καπελέτι αποχαιρέτησε μέσω των social media τον εκλιπόντα Ιταλό παλαίμαχο άσο και επί δεκαετία σύζυγό της και έκανε και κάποιες δηλώσεις για την απώλεια του και τις τελευταίες του ώρες.

«Θα συνεχίσω, τη στιγμή που έφυγε ήταν στην αγκαλιά μου. Τον άφησα να φύγει, γιατί απλά δεν ήθελε να φύγει. Τον άφησα να φύγει, του είπα ότι θα φρόντιζα τις κόρες μας, ότι θα τις μεγάλωνα όπως ήθελε, όπως θέλαμε. Και έφυγε. Μίλησε για πολλούς ανθρώπους που είχε στην καρδιά του. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που ήταν κοντά μας, που μου επέτρεψαν να είμαι δίπλα του. Ήμουν μαζί του μέχρι την τελευταία ανάσα, ο Πάολο θα συνεχίσει να ζει μέσα μου, μέσα στην καρδιά των όμορφων πλασμάτων μας. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη, αφού έγινε γνωστό ότι με κάλεσαν από όλο τον κόσμο. Αυτή η αγάπη για τον Πάολο μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω», είπε.

Ο θρυλικός «Παμπλίτο» ήταν ο πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ του 1986 ενώ είχε κερδίσει την ίδια χρονιά και την «Χρυσή Μπάλα».

Το 2004 είχε επιλεγεί στην λίστα της FIFA με τους 125 κορυφαίους εν ζωή ποδοσφαιριστές.

Στην καριέρα του αγωνίστηκε στην Γιουβέντους, την Κόμο, την Βιτσέντσα, την Περούτζια, την Μίλαν και την Βερόνα, μέχρι το 1987 όταν και αποσύρθηκε.

Χρυσή Μπάλα, FIFA World Cup Golden Ball, Αθλητικό Βραβείο Μιλιέτ Καλύτερου αθλητή παγκοσμίως

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ