Survivor 2024: Όλα όσα θα δούμε στο party της ένωσης (vids)

Survivor 2024: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή. Αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε

Ο ΣΚΑΪ ζητά μια άμεση σανίδα σωτηρίας για τα ποσοστά της τηλεθέασης που βουλιάζουν στην ζώνη των 21:00. Οι Πανθέοι με το δυναμικό ξεκίνημα που έκαναν την πρώτη εβδομάδα προβολής τους, δεν συνέχισαν με το ίδιο ενδιαφέρον από τη μεριά του τηλεοπτικού κοινού. Τα πρώτα επεισόδια της σειράς εποχής «έπαιξαν» χωρίς αντίπαλο και τα χαμόγελα που έφεραν στο κανάλι έσβησαν την αμέσως επόμενη εβδομάδα που έκαναν πρεμιέρα οι ανταγωγνιστικές σειρές μυθοπλασίας.

Survivor 2024: Όλα όσα θα δούμε στο party της ένωσης (vids)

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Σάκης Ρουβάς θα είναι φέτος ο καλεσμένος του Ατζούν Ιλιτζαλί για να τραγουδήσει.

Το μεγάλο party θα έχει και τρεις γκεστ από τα παλιά… Η Ρία Κολοβού, που είχε κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό πέρυσι στην αντίστοιχη ένωση, θα είναι μία από αυτές. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Τάκης Καραγκούνιας θα ταξιδέψουν επίσης στον Άγιο Δομίνικο.

Επιπλέον θα προηγηθεί ο… καλλωπισμός των παικτών και ένα πλουσιοπάροχο δείπνο αλλά και ποτά πριν αρχίσει ο χορός, το τραγούδι και η μουσική.

Η τελευταία αποχώρηση πριν την ένωση

Η Χρύσα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της.

Η Μπλε ομάδα ψήφισε την καλύτερή της παίκτρια, η οποία ήταν και η mvp. Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η ίδια δήλωσε πως αυτό δεν την παραξενεύει καθόλου.

«Για ακόμα μία φορά, βγήκα υποψήφια. Το έχω συνηθίσει εγώ, το έχει συνηθίσει ο κόσμος, πραγματικά είναι κάτι τόσο προβλέψιμο, που δεν μου έκανε καν αίσθηση να σηκώσω το κεφάλι μου να δω τις ψήφους», είπε.

Στη συνέχεια, η παίκτρια πρόσθεσε: «Πραγματικά, ήταν τόσο προβλέψιμο. Εγώ έχω ξενερώσει κι έχω κουραστεί. Δεν υπάρχει κίνητρο. Για μένα το κίνητρο είναι να μπαίνεις και να κυνηγάς μια ασυλία, που εγώ για 6 φορές δεν την έχω. Οπότε ποιο το νόημα να παίζεις για να φέρεις πόντους στην ομάδα, αν είναι να σε ψηφίσουν;».

«Βγάλαμε υποψήφια την mvp, είμαστε ξενερωμένες»

Από την πλευρά της Αναστασία είναι δυσαρεστημένη με τις εξελίξεις στο Survivor και συγκεκριμένα, με την υποψηφιότητα της Χρύσας για αποχώρηση.

Η Μπλε ομάδα έβγαλε υποψήφια προς αποχώρηση την καλύτερή της παίκτρια, η οποία ήταν και η mvp.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Αναστασία δήλωσε: «Όπως είπα και χθες πριν το συμβούλιο, κατά πάσα πιθανότητα θα έκλεινε το γυναικείο, όπως κι έγινε. Κληθήκαμε ξανά να ψηφιστούμε, αναιρέθηκε η ψήφος του Θοδωρή, εμφανώς χαρούμενος, δεν το συζητάμε αυτό».

«Βγάλαμε τη Χρύσα, που είναι mvp από άντρες και γυναίκες αυτή την εβδομάδα. Δεν έχει κάτι, είμαστε πολύ ξενερωμένες προφανώς», πρόσθεσε.

Δείτε την συνέχεια και τα βίντεο ΕΔΩ






Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ