Ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε τους δεκαπέντε «εκλεκτούς» του.

Στο Λος Άντζελες θα ταξιδέψει η Εθνική Ελλάδας Ανδρών, προκειμένου να πάρει μέρος στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Πόλο (World Cup), από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Οι δεκαπέντε διεθνείς πολίστες, που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος για τη συγκεκριμένη αποστολή, είναι οι εξής:

Μανώλης Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Γιάννης Αλαφραγκής, Άγγελος Βλαχόπουλος, Μανώλης Σολανάκης και Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Την ομάδα θα συνοδεύουν, εκτός από τον Θοδωρή Βλάχο, ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, ο φυσιοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος και ο αναλυτής Χρήστος Κοδέλας.

Στις ΗΠΑ θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος με την ιδιότητά του ως μέλους του μπιρό της World Aquatics.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης την Ουγγαρία, την επόμενη Παρασκευή 30/06, στις 23.00 (ώρα Ελλάδας) κι ανάλογα με το αποτέλεσμα θα οριστούν οι επόμενοι αγώνες της.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας: «Με το μυαλό στο Παγκόσμιο της Φουκουόκα και χωρίς να σταματήσουμε την σκληρή προετοιμασία μας, θα ταξιδέψουμε στο Λος Άντζελες για την τελική φάση του World Cup.

Θα δώσουμε τρία παιχνίδια, γνωρίζοντας προς το παρόν μόνο τον πρώτο αντίπαλό μας, που είναι η Ουγγαρία.

Θα προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε σωστά και με πολλή διάθεση, έτσι όπως κυλάει μέχρι στιγμής η προετοιμασία μας.

Φυσικά, θα επιδιώξουμε την νίκη σε κάθε παιχνίδι και την καλύτερη θέση μας στην κατάταξη του τουρνουά.

Επιβάλλεται να διαχειριστούμε σωστά, ατομικά -ο καθένας- και ομαδικά, το μακρινό αυτό ταξίδι στην Αμερική, λίγες μόλις ημέρες πριν από την αναχώρησή μας για ακόμη ένα μακρινό ταξίδι στην Ιαπωνία».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ