Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής, Αντριάνο, πούλησε την έπαυλή του για ένα… τεράστιο ποσό και πλέον κατοικεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με θέα θάλασσα. Πολλοί θα τον θυμάστε για την πληθωρική του παρουσία στο γήπεδο και τις αξέχαστες εμφανίσεις του, για την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο. Ο Βραζιλιάνος Αντριάνο ήταν εκ των κορυφαίων και πιο ταλαντούχων […]

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής, Αντριάνο, πούλησε την έπαυλή του για ένα… τεράστιο ποσό και πλέον κατοικεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με θέα θάλασσα.

Πολλοί θα τον θυμάστε για την πληθωρική του παρουσία στο γήπεδο και τις αξέχαστες εμφανίσεις του, για την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο. Ο Βραζιλιάνος Αντριάνο ήταν εκ των κορυφαίων και πιο ταλαντούχων επιθετικών που έχουν περάσει απ’ τον πλανήτη. Άλλωστε, άφησε και ιστορία στην Ίντερ και το Ιταλικό πρωτάθλημα

Όμως, στη ζωή του, πέραν της καλοπέρασης και των απολαύσεων που μπορεί να έζησε, είχε και δυσκολίες. Άλλωστε, ο Αντριάνο είχε ξεκινήσει και δύσκολα, καθώς ξεκίνησε από τις… φαβέλες της Βραζιλίας. Επιπλέον, λόγω των αρκετών προσωπικών προβλημάτων και τραυματισμών, έβαλε ένα πρόωρο τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Μην ξεχνάτε πως ο Βραζιλιάνος «αυτοκράτορας» πρωταγωνίστησε πολλάκις, για την εξωγηπεδική ζωή.

Είχε λοιπόν κι άλλο ένα επεισόδιο στη ζωή του. Ο ίδιος πούλησε την έπαυλή του στο Ρίο ντε Τζανέιρο έναντι του ποσού των 1,35 εκατ. ευρώ!

Ενώ για την ώρα μένει σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Το υπερσύγχρονο και πολυτελές Grand Hyatt φιλοξενεί στην προεδρική σουίτα του, την… αφεντιά του. Η εν λόγω σουίτα κοστίζει 400 ευρώ τη μέρα, ενώ… βλέπει και θέα θάλασσα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πολυτελή συνοικία Μπάρα ντε Τιζούκα.

Ο Βραζιλιάνος πήρε μαζί του κάποια από τα τρόπαια που είχε κατακτήσει στην τεράστια καριέρα του.

Ακόμη μια περιπέτεια για τον Αντριάνο, που ωστόσο δε το βάζει κάτω και… βρίσκει λύσεις για όλα!

Δείτε τον στις… δόξες του:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ