Ο πρώην Βραζιλιάνος άσος των γηπέδων, Αντριάνο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να παίζει… μπαλίτσα με τις πρώην του, δίχως να γνωρίζει η μία για την άλλη. Ό,τι κι να γραφτεί, θα είναι λίγο, μπροστά στα κατορθώματα του Αντριάνο. Στο γήπεδο συνήθιζε να κεραυνοβολεί με τις γκολάρες που πετύχαινε. Όπως επίσης και με τις ντρίπλες που […]

Ο πρώην Βραζιλιάνος άσος των γηπέδων, Αντριάνο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να παίζει… μπαλίτσα με τις πρώην του, δίχως να γνωρίζει η μία για την άλλη.

Ό,τι κι να γραφτεί, θα είναι λίγο, μπροστά στα κατορθώματα του Αντριάνο.

Στο γήπεδο συνήθιζε να κεραυνοβολεί με τις γκολάρες που πετύχαινε. Όπως επίσης και με τις ντρίπλες που έκανε στο χορτάρι, μάγευε τους πάντες.

Όμως, πλέον παίζει μεγάλη μπάλα εκτός γηπέδων. Και μάλιστα με… πρώην! Ο Αντριάνο φέρεται να τα έχει ξαναβρεί… όχι με μία, αλλά με δύο πρώην του!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Extra Globo», ο «αυτοκράτορας» συναντιέται στη σουίτα που έχει νοικιάσει στο ξενοδοχείο «Grand Hyatt», με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Βικτόρια Μορέιρα.

Ο Αντριάνο ήταν αρραβωνιασμένος με τη Βικτόρια ως τον Ιούνιο του 2020.

Όμως, το εν λόγω ρεπορτάζ, τα περιπλέκει τα πράγματα. Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Αντριάνο, δε δίνει μονάχα με τη Βικτόρια ραντεβού στο δωμάτιο, αλλά και με τη Μικαέλα Μεσκίτα, επίσης πρώην του.

Κι όλα αυτά σε… διαφορετικές ώρες! Με την ίδια ο Αντριάνο είχε σχέση από το 2016 έως το 2018.

Μάλιστα, ο πρώην άσος της Ίντερ προσπαθεί να τις κρατήσει… χωριστά, με τις δύο να πηγαίνουν σπίτι του Αντριάνο, όταν η άλλη λείπει!

Βέβαια, ο Αντριάνο προσπάθησε να το γυρίσει… στο χιούμορ, σχολιάζοντας το εν λόγω ρεπορτάζ. Έγραψε «δεν είναι δύο οι πρώην, αλλά πέντε!».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα