Ο Βραζιλιάνος Αντριάνο είναι πλέον μέλος του Wall of Fame στο στάδιο Μαρακανά, με τον ίδιο να ξεσπά σε κλάματα με το άκουσμα της είδησης. Μιλάμε για έναν θρύλο, της Βραζιλίας και γενικότερα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Αντριάνο, ο οποίος θα ανήκει πλέον στο Wall of Fame του μεγαλύτερου γηπέδου της χώρας […]

Ο Βραζιλιάνος Αντριάνο είναι πλέον μέλος του Wall of Fame στο στάδιο Μαρακανά, με τον ίδιο να ξεσπά σε κλάματα με το άκουσμα της είδησης.

Μιλάμε για έναν θρύλο, της Βραζιλίας και γενικότερα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Αντριάνο, ο οποίος θα ανήκει πλέον στο Wall of Fame του μεγαλύτερου γηπέδου της χώρας του, το Μαρακανά.

Μόλις άκουσε την εν λόγω είδηση, ξέσπασε σε δάκρυα. Κάνοντας μάλιστα γνωστή την αντίδρασή του στα social media, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν έμαθα πως η είδηση ​​για το γεγονός ότι θα μπει η «υπογραφή μου» στο Μαρακάνα είναι αληθινή… Ευχαριστώ για όλα!».

Μέχρι σήμερα βρίσκονται στο Wall of Fame οι Πελέ, Ρομάριο, Ζίκο, Ροναλντίνιο κλπ. Φυσικά, ο Αντριάνο δήλωσε πως πρόκειται για μεγάλη τιμή αυτό το επίτευγμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ