Ο αγώνας με την Μίνλταντ μπορεί για την ομάδα του Κλοπ να μην είχε βαθμολογικό κίνητρο, αλλά ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να δώσει την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να δείξουν τι μπορούν να κάνουν σε υψηλό επίπεδο. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ο 18χρονος Μπίλι Κουμετιό, ο οποίος έγινε ο νεότερος παίκτης […]

Ο αγώνας με την Μίνλταντ μπορεί για την ομάδα του Κλοπ να μην είχε βαθμολογικό κίνητρο, αλλά ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να δώσει την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να δείξουν τι μπορούν να κάνουν σε υψηλό επίπεδο.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ο 18χρονος Μπίλι Κουμετιό, ο οποίος έγινε ο νεότερος παίκτης της Λίβερπουλ στην ιστορία του Champions League, που ξεπέρασε την επίδοση που είχε ο Αντόνιο Μπάραγκαν που είχε παίξει σε ηλικία 18 ετών και 59 ημερών…αλλά και η συνολική εικόνα του που ήταν πολύ θετική.

Αλλά το ενδιαφέρον μας πηγαίνει στην ιστορία του νεαρού άσου.

Ο 18χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ πήρε την ευκαιρία του χθες, αλλά πριν από περίπου δύο χρόνια ήταν ball-boy στον ιστορικό αγώνα του Άνφιλντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα, με την μεγάλη πρόκριση της Αγγλικής ομάδας με το εμφατικό 4-0. Χθες ήταν η δική του σειρά να γράψει ιστορία με την αγαπημένη του ομάδα, αφού μπαίνοντας σαν αλλαγή στον δεύτερο ημίχρονο, μπήκε στο βιβλίο της Λίβερπουλ, ως ο νεότερος παίχτης που παίζει στην διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Για την ακρίβεια 18 ετών και 25 ημερών.

Και για την ιστορία…

Η  Λίβερπουλ πήρε με το «καλησπέρα» το προβάδισμα στον αγώνα, με τον Σαλάχ να βρίσκει δίχτυα πριν συμπληρωθεί το 1΄.Ποιο συγκεκριμένα πριν καν μετρήσουμε το πρώτο λεπτό του αγώνα στην Δανία ο Αιγύπτιος άσος σκόραρε και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, αλλά αυτό που έχει σημασία ήταν το γκολ αυτό ήταν το 22ο που του χάρισε δύο ιστορικά ρεκόρ στην διοργάνωση. Οι Δανοί έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεξάντερ Σολς στο 62΄, ενώ ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα και στο 77΄, χωρίς να μετρήσει το γκολ ωστόσο λόγω οφσάιντ. Παράλληλα, την ίδια κατάληξη είχε και το γκολ του Μιναμίνο στο 90΄ καθώς με τη βοήθεια του VAR είδαν πως υπάρχει χέρι στη φάση. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ