Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία, ο οποίος σημειώνει τουλάχιστον 20 γκολ σε μια σεζόν! Ο Γιούργκεν Κλοπ τον πίστεψε εξ αρχής, όμως κανείς δε φανταζόταν την πορεία του. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πριν πάει στους «κόκκινους» δεν ήταν ο παίκτης που θα φημιζόταν για τα τελειώματά του, ή […]

Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία, ο οποίος σημειώνει τουλάχιστον 20 γκολ σε μια σεζόν!

Ο Γιούργκεν Κλοπ τον πίστεψε εξ αρχής, όμως κανείς δε φανταζόταν την πορεία του. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πριν πάει στους «κόκκινους» δεν ήταν ο παίκτης που θα φημιζόταν για τα τελειώματά του, ή τα γκολ του.

Όμως, ο ίδιος δείχνει χρόνο με τον χρόνο το πόσο σημαντικός παίκτης είναι. Και πόσο καθοριστικός επίσης.

Η πρώτη του χρονιά ήταν… από άλλον πλανήτη, όμως δεν στάθηκε μονάχα εκεί. Δε σκόραρε με τους ίδιους ρυθμούς στη συνέχεια, όμως παραμένει από τους πιο καυτούς παίκτες στην Premier League.

Αποτελεί τον πρώτο παίκτη στην ιστορία της Λίβερπουλ, ο οποίος για τρία συνεχόμενα χρόνια έχει πετύχει τουλάχιστον 20 γκολ.

Ο Σαλάχ, στην αναμέτρηση επί της Νιούκαστλ, πέτυχε ένα όμορφο τέρμα. Με τα γκολ του φέτος να φτάνουν τα 20… και να συνεχίζεται η σεζόν!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ