Ο Μοχάμεντ Σαλάχ γράφει ιστορία με την Λίβερπουλ,και οι REDS βλέποντας πιο μακριά πήραν τον αντικαταστάτη του. Μιλαμε για τον 16χρονο Κάιντ Γκόρντον που στη Γιουνάιτεντ τον παρομοίασαν με τον Μέισον Γκρίνγουντ. Σύμφωνα με τον Sky Sports, ο Γκόρντον πήγε στους Ρεντς με κόστος ένα ποσό €3 εκατομμυρίων για τον παίκτη. Ωστόσο, ο 16χρονος αναμένεται […]

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ γράφει ιστορία με την Λίβερπουλ,και οι REDS βλέποντας πιο μακριά πήραν τον αντικαταστάτη του. Μιλαμε για τον 16χρονο Κάιντ Γκόρντον που στη Γιουνάιτεντ τον παρομοίασαν με τον Μέισον Γκρίνγουντ.

Σύμφωνα με τον Sky Sports, ο Γκόρντον πήγε στους Ρεντς με κόστος ένα ποσό €3 εκατομμυρίων για τον παίκτη. Ωστόσο, ο 16χρονος αναμένεται να ενταχθεί στην ακαδημία προς το παρόν. ήταν στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ αλλά η Λίβερπουλ είχε την τελευταία λέξη.

Τι λέει ο Γουέιν Ρούνει:

Ο Κάιντ Γκόρντον είναι ένας 16χρονος φόργουορντ που πρόσφατα έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι με την ανώτερη ομάδα στο Ντέρμπι Κάουντι. Ο νεαρός Ραμ μπήκε στην πρώτη ομάδα μετά τις εντυπωσιακές παραστάσεις του με την πλευρά του Under 18. Μετά από μερικές εβδομάδες εκπαίδευσης μαζί με τους ανώτερους παίκτες, ο Gordon εντυπωσίασε τον νέο μάνατζερ Wayne Rooney αρκετά για να κερδίσει το ντεμπούτο του Πρωταθλήματος.

«Έφερα τον Kaide με την πρώτη ομάδα που αρχικά εκπαιδεύτηκε μαζί μας για μια εβδομάδα για να δούμε πώς αντέδρασε σε σε αυτό, και ήταν ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτές», δήλωσε ο Rooney.

«Τον κράτησα μαζί μας για μερικές εβδομάδες και προπονείται στο ίδιο επίπεδο — αν όχι σε καλύτερο επίπεδο — από πολλούς άλλους παίκτες. Μίλησα με τους παίκτες και είπα «αν προπονηθείς σκληρά και προπονηθείς καλά, θα σου δώσω την ευκαιρία». Του αξίζει.»

Η Λίβερπουλ έδωσε ένα εκατομμύριο λίρες στην Ντέρμπι η οποία ενδέχεται να εισπράξει άλλα δυο εκατ. από μπόνους. Ο νεαρός αστέρας αγωνιζόταν από τα εννέα του χρόνια στις ακαδημίες της Ντέρμπι και πλέον ζει ένα όνειρο…

«Ο Κάιντ είναι φανταστικός παίκτης. Νομίζω ότι έχει πολλές δυνατότητες, προφανώς έχει περάσει από την ακαδημία. Είναι 16 ετών, έχει πολλά να κάνει και είναι σίγουρα στο σωστό μέρος για να το κάνει αυτό.»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ