Η Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2019 ανακοίνωσε την μεταγραφή του 16χρονου εξτρέμ, Χάρβει Έλιοτ. Τότε οι δύο ομάδες είχαν αποτύχει να τα βρουν στο ποσό της αποζημίωσης που θα έπρεπε να πληρώσουν οι Πρωταθλητές Αγγλίας στους Λονδρέζους. Ο νεαρός έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην Premier League τον Μάιο στο παιχνίδι της πρώην του ομάδας της Φούλαμ κόντρα στη Γούλβς. Στις 4 Απριλίου […]

Η Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2019 ανακοίνωσε την μεταγραφή του 16χρονου εξτρέμ, Χάρβει Έλιοτ. Τότε οι δύο ομάδες είχαν αποτύχει να τα βρουν στο ποσό της αποζημίωσης που θα έπρεπε να πληρώσουν οι Πρωταθλητές Αγγλίας στους Λονδρέζους.

Ο νεαρός έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην Premier League τον Μάιο στο παιχνίδι της πρώην του ομάδας της Φούλαμ κόντρα στη Γούλβς.

Στις 4 Απριλίου 2020, ο Χάρβεϊ Έλιοτ έγινε 17 ετών. Από εκείνη την ημέρα, ο εξαιρετικά ταλαντούχος Άγγλος εξτρέμ απέκτησε το δικαίωμα, βάσει νόμου, να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ως ποδοσφαιριστής.

Και, τρεις μήνες αργότερα, η Λίβερπουλ αντάμειψε τον πολλά υποσχόμενο πιτσιρικά με αυτό το συμβόλαιο, το οποίο τον δένει με τους Κόκκινους, κάτι που άλλωστε ήθελε και ο Έλιοτ, δηλωμένος φίλαθλος της Λίβερπουλ από πολύ (πιο) μικρός.

Η Λίβερπουλ καλείται να πληρώσει το ποσό των έξι εκατ. ευρώ στη Φούλαμ, ως τροφεία για τον 17χρονο Χάρβεϊ Ελιοτ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για τέτοια υπόθεση που αποφασίστηκε από ανεξάρτητη επιτροπή επίλυσης διαφορών.

Ο νεαρός Αγγλος άσος μετακινήθηκε από τη Φούλαμ στη Λίβερπουλ το 2019 και τότε οι δύο ομάδες είχαν αποτύχει να τα βρουν στο ποσό της αποζημίωσης που θα έπρεπε να πληρώσουν οι «κόκκινοι» στους Λονδρέζους.

Η ανεξάρτητη επιτροπή επαγγελματικής ποδοσφαιρικής αποζημίωσης, αποφάσισε πως η Λίβερπουλ θα πρέπει πλέον να καταβάλλει το συγκεκριμένο ποσό. Αυτό αποτελεί ποσό – ρεκόρ για τροφεία ποδοσφαιριστή, ο οποίος τον Μάιο του 2019 είχε γίνει ο νεαρότερος που αγωνίστηκε ποτέ σε ματς της Premier League, παίζοντας με τη φανέλα της Φούλαμ κόντρα στη Γουλβς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ