Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στον αγώνα με την Μίντλαντ για την τελευταία αγωνιστική, μπήκε στο ιστορικό βιβλίο της Λίβερπουλ, αφού κατάφερε να γίνει ο πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ στην διοργάνωση και ο πιο γρήγορος του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα πριν καν μετρήσουμε το πρώτο ,λεπτό του αγώνα στην Δανία ο Αιγύπτιος άσος σκόραρε και έβαλε μπροστά […]

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στον αγώνα με την Μίντλαντ για την τελευταία αγωνιστική, μπήκε στο ιστορικό βιβλίο της Λίβερπουλ, αφού κατάφερε να γίνει ο πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ στην διοργάνωση και ο πιο γρήγορος του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα πριν καν μετρήσουμε το πρώτο ,λεπτό του αγώνα στην Δανία ο Αιγύπτιος άσος σκόραρε και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, αλλά αυτό που έχει σημασία ήταν το γκολ αυτό ήταν το 22ο που του χάρισε δύο ιστορικά ρεκόρ στην διοργάνωση.

Με το 22ο γκολ του στην Ευρώπη, το οποίο ήρθε μόλις στα 55’’, ο Αιγύπτιος σταρ έγινε τόσο ο κορυφαίος σκόρερ των Reds στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ξεπερνώντας τον Στίβεν Τζέραρντ, αλλά και ο ταχύτερος στην ιστορία τους στο Champions League.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ο 18χρονος Μπίλι Κουμετιό, ο οποίος έγινε ο νεότερος παίκτης της Λίβερπουλ στην ιστορία του Champions League.

Η  Λίβερπουλ πήρε με το «καλησπέρα» το προβάδισμα στον αγώνα, με τον Σαλάχ να βρίσκει δίχτυα πριν συμπληρωθεί το 1΄. Οι Δανοί έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεξάντερ Σολς στο 62΄, ενώ ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα και στο 77΄, χωρίς να μετρήσει το γκολ ωστόσο λόγω οφσάιντ. Παράλληλα, την ίδια κατάληξη είχε και το γκολ του Μιναμίνο στο 90΄ καθώς με τη βοήθεια του VAR είδαν πως υπάρχει χέρι στη φάση. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ