Θετικός στον κορονοιό ο άσος της Λίβερπουλ, αλλά στον γάμο του αδερφού του ξέχασε ότι υπάρχει κορονοιός. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε πάει στην Αίγυπτο για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Αιγύπτου, αλλά ταυτόχρονα είχε και τον γάμο του αδερφού του. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται να είναι ανάμεσα σε αρκετό κόσμο σε κοντινές αποστάσεις, να χορεύει […]

Θετικός στον κορονοιό ο άσος της Λίβερπουλ, αλλά στον γάμο του αδερφού του ξέχασε ότι υπάρχει κορονοιός. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε πάει στην Αίγυπτο για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Αιγύπτου, αλλά ταυτόχρονα είχε και τον γάμο του αδερφού του. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται να είναι ανάμεσα σε αρκετό κόσμο σε κοντινές αποστάσεις, να χορεύει και όλα αυτά χωρίς μάσκα και χωρίς να κρατάει κάποιες αποστάσεις ασφάλειας.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν στην αποστολή με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου για τους αγώνες για την προκριματική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ στα τεστ που έγιναν βρέθηκε θετικός, και μπήκε σε καραντίνα. Εκτός για 15 ημέρες!

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ βρισκόταν στην Αίγυπτο για να αγωνιστεί με την Εθνική της χώρας του εναντίον του Τογκό για την προκριματική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Φυσικά πλέον δεν θα αγωνιστεί, αλλά μπήκε σε καραντίνα μέχρι να βγουν τα επόμενα τεστ αρνητικά στον κορονοιό.  Ο Κλοπ τραβάει τα μαλλιά του με όσα συμβαίνουν αυτήν την χρονιά στην Λίβερπουλ.

Από την άλλη  βγήκε στον αέρα βίντεο από τον γάμο του αδερφού του.

Ο Μο δεν υπήρχε περίπτωση να μην τιμήσει τον αδερφού του με την παρουσία του, αλλά πήγε χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως βλέπουμε και στο βίντεο. Χωρίς μάσκα, και πολύ κοντά με όλους τους καλεσμένους, λογικό είναι να αυξάνει έτσι τις πιθανότητες να κολλήσει. 

Όπως και να έχει καλή δύναμη και περαστικά στον Μο Σαλάχ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ