Το δίδυμο Κριστιάνο Ρονάλντο, Πάουλο Ντιμπάλα έχει σκοπό να δώσει τα πάντα για τη Γιουβέντους, όμως και χώρια έχουν τους δικούς τους στόχους! Αναμφίβολα πρόκειται για δύο απ’ τα «βαριά χαρτιά» για τη «γηραιά κυρία». Ο Πορτογάλος με τον Αργεντίνο όμως έχουν και μια «μάχη» μεταξύ τους. Φυσικά, στόχος τους είναι να πηγαίνουν όσο το […]

Το δίδυμο Κριστιάνο Ρονάλντο, Πάουλο Ντιμπάλα έχει σκοπό να δώσει τα πάντα για τη Γιουβέντους, όμως και χώρια έχουν τους δικούς τους στόχους!

Αναμφίβολα πρόκειται για δύο απ’ τα «βαριά χαρτιά» για τη «γηραιά κυρία». Ο Πορτογάλος με τον Αργεντίνο όμως έχουν και μια «μάχη» μεταξύ τους. Φυσικά, στόχος τους είναι να πηγαίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα, βοηθώντας τη Γιουβέντους να παίρνει νίκες. Όμως, επί προσωπικού και οι δύο τους παλεύουν για το ποιος θα φτάσει πρώτος τα 100 γκολ με τη φανέλα της Γιούβε.

Ο Ρονάλντο βρίσκεται στα 97 τέρματα, σε 125 αγώνες, ενώ ο Ντιμπάλα έχει σκοράρει 99, μετά από 244 ματς! Ο Πορτογάλος έχει φτάσει τα 10 γκολ στα τελευταία 10 ματς του Ιταλικού πρωταθλήματος, είναι ο πρώτος σκόρερ της Serie A με 25 τέρματα, ενώ έχει 32 σε όλες τις διοργανώσεις.

Πέρασε πρόσφατα τον Ρομάριο, με τα 773 γκολ καριέρας, ενώ είναι μονάχα πίσω από τον Μπίτσαν των 805! Ο Ντιμπάλα απ’ την άλλη έχει 4 τέρματα σε 17 ματς. Πιο φορμαρισμένος ο CR7.

Μόλις 13 παίκτες έχουν πετύχει τριψήφιο αριθμό γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους. Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, ο κορυφαίος ξένος της ιστορίας με 171 τέρματα.

Στα 102 σταμάτησε ο Γκουλιέλμο Γκαμπέτο, ενώ στα 104 βρίσκεται ο Πλατινί. Ο Τζον Τζαρλς βρίσκεται στα 105 τέρματα, ενώ τα 113 γκολ έχει πετύχει ο Μουνεράτι. Ο Μπάτζιο έχει 115, ο Χάνσεν 124, ο Αναστάζι έχει 130, ενώ ο Μπορέλ 158!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик