Ο Woodward δεν είναι διατεθειμένος να απολύσει τον Νορβηγό, αλλά αντίθετα δήλωσε ότι θα τον στηρίξει και με δυνατές μεταγραφές το καλοκαίρι. Πάντως το σε στηρίζω μόνο στα λόγια όπως εγινε το καλοκαίρι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, αφού η Γιουνάιτεντ το έχει δείξει ότι φωνάζει για 2-3 δυνατές προσθήκες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να […]

Ο Woodward δεν είναι διατεθειμένος να απολύσει τον Νορβηγό, αλλά αντίθετα δήλωσε ότι θα τον στηρίξει και με δυνατές μεταγραφές το καλοκαίρι. Πάντως το σε στηρίζω μόνο στα λόγια όπως εγινε το καλοκαίρι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, αφού η Γιουνάιτεντ το έχει δείξει ότι φωνάζει για 2-3 δυνατές προσθήκες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να σχεδιάσει την πορεία της στην κορυφή. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει ήδη φέρει τους Ντόνι φαν ντε Μπέικ, Καβάνι και τον 18χρονο Τραορέ, αλλά όχι τον Σάντσο που ήταν ο νούμερο ένα στόχος της Γιουνάιτεντ. Η Γιουνάιτεντ της οποίας η πολιτική της στις μεταγραφές με τον Σόλσκιερ στράφηκε προς τους νέους, θα μπορούσε κάλλιστα να αποδειχθεί ιδανική. Αυτό οφείλεται τόσο στον πολύ ποιοτικό πυρήνα των νεαρών παικτών του συλλόγου, όπως ο Mason Greenwood, ο Aaron Wan-Bissaka και ο Marcus Rashford, αλλά από την άλλη έχουμε την Γιουνάιτεντ  να συνεχίζει να προχωράει χωρίς αθλητικό διευθυντή.

Ole Gunnar Solskjaer ups pressure on Ed Woodward to give him Manchester United job full time with Tottenham win | PNU

Αλλά από την άλλη ο Σόλσκιερ μας έχει μπερδέψει με τις πολλες αλλαγές συστημάτων και τρόπου ανάπτυξης της ομάδας. Ψαχνόμαστε ακόμα με τον Νορβηγό. Η ομάδα του τι θέλει ακριβώς να κάνει, Να έχει την μπάλα ή όχι, να παίρνει το πλάτος του γηπέδου ή όχι, να πιέζει ψηλά ή όχι, να ελέγχει τον ρυθμό ή όχι, να ανεβάζει τα ακραία μπακ ή όχι, να κλείνουν τα ακραία χαφ, όταν υπάρχουν τέτοια στον άξονα ή όχι;
Αν ο Woodward έχει τις απαντήσεις και τον καλύπτουν τότε ας του κάνει και πολυετή ανανέωση. Τις έχει όμως:

Για αθλητικό διευθυντή κουβέντα

Ο αντιπρόεδρος, Εντ Γούντγουορντ,  σε forum οπαδών διαδικτυακά, είπε: «Έχουν υπάρξει θετικές ενδείξεις και στο αγωνιστικό κομμάτι και στις προπονήσεις της ομάδας και παραμένουμε πιστοί στην διαδικασία βελτίωσης υπό τις οδηγίες του Σόλσκιερ. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτό το πλάνο με τον προπονητή μας για τα επόμενα χρόνια και θα δείχνουμε κάθε χρόνο με τις μεταγραφές του καλοκαιριού την αφοσίωσή μας στο πρότζεκτ». 

Woodward backs Solskjaer at Manchester putting certain rumors to bed?

Πήρε άδεια το Ολντ Τράφορντ για 2.000 όρθιους φιλάθλους.

Το γήπεδο της Γιουνάιτεντ πήρε άδεια που θα ενεργοποιηθεί μόλις η πόλη του  Μάντσεστερ πάρει το πράσινο φως. Θα γίνει εγκατάσταση 1.500 θέσεων ορθίων που θα παραμείνουν μέχρι να φύγουν οι περιορισμοί εξαιτίας του κορονοιού. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ