Ο Woodward έστω και με καθυστέρηση είδε ότι ο τωρινός προπονητής της Γιουναιτεντ δεν μπορεί να την οδηγήσει στην κορυφή και η απόφαση πάρθηκε. Αντικατάστασης του Σόλσκιερ  θα είναι ο Μαουρίσο Ποκετίνο όπως σας είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας. Ο Αργεντινός κόουτς μάλιστα φέρεται να περιμένει τους κόκκινους διαβόλους, αφού λέγεται πως υπάρχει […]

Ο Woodward έστω και με καθυστέρηση είδε ότι ο τωρινός προπονητής της Γιουναιτεντ δεν μπορεί να την οδηγήσει στην κορυφή και η απόφαση πάρθηκε. Αντικατάστασης του Σόλσκιερ  θα είναι ο Μαουρίσο Ποκετίνο όπως σας είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας.

Ο Αργεντινός κόουτς μάλιστα φέρεται να περιμένει τους κόκκινους διαβόλους, αφού λέγεται πως υπάρχει προφορική συμφωνία προκειμένου να αναλάβει.

Η 15η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ και η ήττα κάζο από την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η απόφαση πάρθηκε. Με εντολή του Woodward έγινε η πρόταση στον Μαουρίσιο Ποκετίνο, που είναι θετικός και είναι θέμα ημερών να ξεκινήσει η συνεργασία τους.

Mauricio Pochettino to Man Utd: Seven reasons why sacking Solskjaer would be a mistake | GiveMeSport

Ο Σόλσκιερ θα φύγει αμέσως μετά τον αγώνα με την Έβερτον και ο νέος προπονητής θα έχει έτσι μπροστά του τον χρόνο από την διακοπή για τους αγώνες του Nations League για να γνωρίσει την ομαδα καλύτερα.

Ο Woodward είναι μεγάλος θαυμαστής του Ποκετίνο και επειδή αρκετά κορυφαία κλαμπ,  έχουν έρθει σε επαφή με το Αργεντινό Τεχνικό, θέλει να τελειώσει το θέμα. Η πρωτη επαφή είχε γίνει μερικές εβδομάδες πριν, αλλά τώρα η συμφωνία έχει κλείσει, ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Ο Μαουρίσιο, ο οποίος οδήγησε τους Spurs στον τελικό του Champions League το 2019, πριν απολυθεί τον περασμένο Νοέμβριο, δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στη ενεργό δράση. Ο 48χρονος απέρριψε ορισμένες προσφορές από τότε, όπως η  Μπενφίκα, και έχει συνδεθεί το όνομα του με την Μπαρτσελόνα. Όμως τώρα αποφάσισε ότι η σωστή κίνηση του είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα