Ο Σόλσκιερ που μπορεί να άκουσε πολλά, αλλά για ένα δεν τόλμησε ποτέ κανείς να πει κάτι. Ότι δεν ασχολείται πολύ με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ. Και ο Μέισον Γκρίνγουντ είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει πολύ την Γιουνάιτεντ. Και τον έδεσε μέχρι το 2026. Η Γιουνάιτεντ της οποίας η πολιτική της στις μεταγραφές με […]

Ο Σόλσκιερ που μπορεί να άκουσε πολλά, αλλά για ένα δεν τόλμησε ποτέ κανείς να πει κάτι. Ότι δεν ασχολείται πολύ με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ. Και ο Μέισον Γκρίνγουντ είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει πολύ την Γιουνάιτεντ. Και τον έδεσε μέχρι το 2026.

Η Γιουνάιτεντ της οποίας η πολιτική της στις μεταγραφές με τον Σόλσκιερ στράφηκε προς τους νέους, και έχει αποδειχθεί ιδανική. Αυτό οφείλεται τόσο στον πολύ ποιοτικό πυρήνα των νεαρών παικτών του συλλόγου, όπως ο Mason Greenwood, ο Aaron Wan-Bissaka και ο Marcus Rashford, αλλά και στην εμπιστοσύνη που τους δείχνει ο Νορβηγός. Όπως την περίπτωση του Μέισον Γκρίνγουντ.

Ωστόσο, στη Γιουνάιτεντ θέλουν να τον κρατήσουν περισσότερο, προσφέροντάς του πενταετές συμβόλαιο με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο και φυσικά με πολύ μεγαλύτερες απολαβές, με τον Γκρίνγουντ να θεωρείται ήδη ένας από τους καλύτερους teenagers στον κόσμο.

Ο Γκρίνγουντ, μάλιστα, είναι μόλις ο τρίτος 18χρονος που πετυχαίνει 10+ γκολ σε μία σεζόν μετά τους Ρόμπι Φάουλερ και Μάικλ Όοουεν.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας αλλά κοιτάζει την κορυφή. Και για να είμαστε ρεαλίστες είναι η πρώτη φορά μετά εποχής Φέργκιουσον που δείχνει ότι τα προσόντα να χτυπήσει τίτλο. Αυτή η ομάδα βρήκε την σταθερότητα της, αλλά το κυριότερο την νοοτροπία νικητή, και αρχίζει να τρομάζει κόσμο. 

Σκεφτόμαστε ότι μήπως είναι η ώρα να ζητήσουμε ένα συγνώμη από τον Νορβηγό, για τα όσα του έχουμε σούρει κατά καιρούς του Νορβηγού. Και εμείς μέσα σε αυτούς είμαστε. Αλλά Χριστούγεννα σήμερα, μας βγαίνει περισσότερο συναίσθημα και…. Μία συγνώμη θα σου πω Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ!!!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ