Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουναιτεντ Ραβέλ Μόρισον που πήγε ως ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές είπε μια απίστευτη ιστορία για τα πολύ δύσκολα χρόνια του στο Ολντ Τράφοντ. Ο Ραβέλ Μόρισον αποκάλυψε ότι όταν ήταν νέος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεβε και πουλούσε τα παπούτσια των συμπαικτών για να ζήσει την οικογένειά του. Ο 28χρονος πια […]

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουναιτεντ Ραβέλ Μόρισον που πήγε ως ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές είπε μια απίστευτη ιστορία για τα πολύ δύσκολα χρόνια του στο Ολντ Τράφοντ.

Ο Ραβέλ Μόρισον αποκάλυψε ότι όταν ήταν νέος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεβε και πουλούσε τα παπούτσια των συμπαικτών για να ζήσει την οικογένειά του.

Ο 28χρονος πια Τζαμαϊκανός μέσος Ραβέλ Μόριαον θεωρούνταν πριν από μια δεκαετία ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της ακαδημίας των «κόκκινων διαβόλων», κανείς όμως δεν γνώριζε το δράμα που περνούσε στην προσωπική του ζωή.

Μιλώντας στο podcast του Ρίο Φέρντιναντ αποκάλυψε ότι έκλεβε τα παπούτσια των διάσημων συμπαικτών του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα πουλούσε ώστε να ζήσει την οικογένειά του.

«Δίνατε 250 λίρες για ένα ζευγάρι παπούτσια. Με 500 λίρες, δηλαδή δυο ζευγάρια παπούτσια, πήγαινες σπίτι και αγόραζες στην οικογένειά σου να φάει κινέζικο.

​Είχατε περίπου 30 ζευγάρια ο καθένας. Δεν ήθελα να προκαλέσω κακό, αλλά όταν έβλεπα πως εσύ (σ.σ. ο Φέρντιναντ) και ο Ρούνεϊ παίρνατε κάθε φορά 20-30 ζευγάρια, σκεφτόμουν να πάρω ένα για να φάει η οικογένειά μου. Δεν πίστευα ότι θα δημιουργούσα θέμα, όμως τώρα ξέρω πως είναι κακό» είπε ο Μόρισον.

Ο Μόρισον ουδέποτε κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που είχαν από αυτόν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν κατάφερε να βρει ρόλο στην ομάδα.

Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την ολλανδική Ντεν Χάαγκ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ