Επιδόσεις που προκαλούν από τον Χάρι Κέιν που κάνει ίσως την καλύτερη χρονιά του με την Τότεναμ. Σε αυτό έχει παίξει σημαντικό απίστευτη συνεργασία που έχει με τον Σον. Αλλά η Σίτι ετοιμάζει βόμβα αξίας 100 εκ για να τον κάνει δικό της. Ψάχνει τον νέο Αγκουέρο, και τι καλύτερο από τον πιο καυτό Άγγλο […]

Επιδόσεις που προκαλούν από τον Χάρι Κέιν που κάνει ίσως την καλύτερη χρονιά του με την Τότεναμ. Σε αυτό έχει παίξει σημαντικό απίστευτη συνεργασία που έχει με τον Σον. Αλλά η Σίτι ετοιμάζει βόμβα αξίας 100 εκ για να τον κάνει δικό της. Ψάχνει τον νέο Αγκουέρο, και τι καλύτερο από τον πιο καυτό Άγγλο επιθετικό.

Μια μεταγραφή που αν όντως ολοκληρωθεί θα αλλάξει τα δεδομένα όχι μόνο του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά όλου του ευρωπαϊκού! Φυσικά και θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας… επιθετικό.

Από την άλλη πλευρά η Τότεναμ βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα την αφήσει αδιάφορη ένα τέτοιο ποσό. Φυσικά στην εξίσωση υπάρχει ο Μουρίνιο, αλλά, πάνω από όλα η γνώμη του ποδοσφαιριστή.

Οι “Πολίτες”, εξετάζουν πολύ σοβαρά την απόκτηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ για την επιθετική τους γραμμή.  

Σύμφωνα με το έγκυρο γερμανικό Μέσο BILD , η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει τη μεταγραφή του καλοκαιριού, καθώς σχεδιάζει να κάνει πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για τον Χάρι Κέιν!

Όπως υποστηρίζει ο Κρίστιαν Φάλκ, οι «πολίτες» έχουν θέσει ως μεγάλο στόχο τον Άγγλο επιθετικό της Τότεναμ, ο οποιός φέρεται να είναι ο διακαής πόθος του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η Σίτι σχεδιάζει να κάνει τη μεταγραφή του καλοκαιριού και όχι μόνο, θέλοντας να ντύσει στα γαλάζια τον Χάρι Κέιν.

Μια μεταγραφή που αν όντως ολοκληρωθεί θα αλλάξει τα δεδομένα όχι μόνο του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά όλου του ευρωπαϊκού! Φυσικά και θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ