Επιδόσεις που προκαλούν από τον Χάρι Κέιν και τον Σον που κάνουν το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο και η απίστευτη συνεργασία τους. Κυριολεκτικά με κλειστά μάτια συνεργάζονται και τα αποτελέσματα εκπληκτικά. Μπήκαν στο πάνθεο της ιστορίας της Πρέμιερ Λιγκ  για τα περισσότερα γκολ που έχει […]

Επιδόσεις που προκαλούν από τον Χάρι Κέιν και τον Σον που κάνουν το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο και η απίστευτη συνεργασία τους. Κυριολεκτικά με κλειστά μάτια συνεργάζονται και τα αποτελέσματα εκπληκτικά. Μπήκαν στο πάνθεο της ιστορίας της Πρέμιερ Λιγκ  για τα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει ποτέ ένα δίδυμο.

Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα της Τότεναμ εναντίον της Λιντς η συνεργασία των Κέιν και Σον έχει βγάλει μέχρι τώρα 13 γκολ, με τα οποία ισοφάρισαν τα περισσότερα που έχει πετύχει ποτέ ένα δίδυμο στην Πρέμιερ Λιγκ. Έπισαν στην πρώτη θέση τους Σίρερ και Σάτον από την Μπλάκμπερν της σεζόν 1994-1995, αλλά σκεφτείτε ότι ακόμα έχουμε 22 αγωνιστικές για να κλείσει η χρονιά.

Ο Σον έχει σκοράρει 9 φορές από μπαλιές του Κέιν και ο τελευταίος έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 4 φορές έχοντας τροφοδοτηθεί από τον Ασιάτη συμπαίκτη του.

Sensational Son sends messages as Spurs stun Southampton at St Mary's | BT Sport

Μιλάμε για τέλεια συνεργασία μεταξύ Κέιν και Σον την φετινή χρονιά, κάτι που το δείχνουν σε κάθε παιχνίδι της Τότεναμ στην φετινή Πρέμιερ. Κέιν και Σον πλέον βρίσκονται με κλειστά μάτια. Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι παπάδες που κάνουν σε κάθε αγώνα της Τότεναμ. Και ο Μουρίνιο απολαμβάνει τους καρπούς και της δικής του συμβολής στο φονικό αυτό δίδυμο.

https://www.youtube.com/watch?v=OCqM2JLZm0s

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ