Ο Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου αναγκάστηκε να παραιτηθεί, και τον ακολούθησε ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο. Σε δύο μήνες περίπου, στις 24 Ιανουαρίου  θα έχουμε εκλογές και μετά τον Βίκτορ Φοντ σειρά πήρε και ο πρώην πρόεδρος Λαπόρτα για να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο  Παρελθόν από τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου. Υπέβαλλε […]

Ο Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου αναγκάστηκε να παραιτηθεί, και τον ακολούθησε ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο. Σε δύο μήνες περίπου, στις 24 Ιανουαρίου  θα έχουμε εκλογές και μετά τον Βίκτορ Φοντ σειρά πήρε και ο πρώην πρόεδρος Λαπόρτα για να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο 

Παρελθόν από τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου. Υπέβαλλε την παραίτησή του από την προεδρία, όπως και τα μέλη του ΔΣ, μετά από την αρκετά μεγάλη πίεση που είχε ασκηθεί από τα μέλη του συλλόγου.

Ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο Ζοαν Λαπόρτα όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενο άρθρο μας, ότι θα κατέβει στις εκλογές για να γίνει και αυτός υποψήφιος σωτήρας της ομάδας. Αυτό αναφέρεται σε δημοσιεύματα της Ισπανίας τα οποία επισημαίνουν ότι έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μπορέσει να καταθέσει την υποψηφιότητά του Είχε διατελέσει και στο παρελθόν πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις μετά την ολοκλήρωση της θητείας του.

Ο 58χρονος δικηγόρος, που ήταν πρόεδρος από το 2003 έως το 2010, έχασε στις εκλογές το 2015, αλλά έχασε από τον  Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Πέντε χρόνια μετά επιστρέφει  και την Δευτέρα θα παρουσιάσει την υποψηφιότητά του. Θα είναι ο όγδοος υποψήφιος πρόεδρος, κια για μεγαλύτερη ακρίβεια είναι ο όγδοος προ – υποψήφιος, που για να γίνει τελικά υποψήφιος θα πρέπει να έχει έναν συγκεκριμένο αριθμό υπογραφών από μέλη.

Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα είναι οι Τόνι Φρέισα, Εμίλι Ρουσό, Τσάβι Βιλατζοάνα, Τζόρντι Φαρέ, Γιουίς Φερνάντεθ Αλά και Πέρε Ριέρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ