Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, γνωστοποίησε στον Ζοάν Λαπόρτα, τις επιθυμίες του, ώστε να μείνει στην ομάδα. Κατά την περσινή μεταγραφική περίοδο, έγινε σίριαλ με όλη τη σημασία της λέξης, το κεφάλαιο παραμονής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Εν τέλει, άκουσε την καρδιά του, αν κι ήταν ένα βήμα από το μεγάλο […]

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, γνωστοποίησε στον Ζοάν Λαπόρτα, τις επιθυμίες του, ώστε να μείνει στην ομάδα.

Κατά την περσινή μεταγραφική περίοδο, έγινε σίριαλ με όλη τη σημασία της λέξης, το κεφάλαιο παραμονής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Εν τέλει, άκουσε την καρδιά του, αν κι ήταν ένα βήμα από το μεγάλο «αντίο». Φυσικά, πρόκειται για μια απόφαση που δε θα την ήθελε πραγματικά, καθώς υπήρχε πολύ κακή σχέση με τη Διοίκηση των «μπλαουγκράνα».

Όμως, ο καιρός πέρασε και οι σχέσεις Μέσι-Μπαρτσελόνα έχουν αλλάξει άρδην! Προς το καλύτερο βέβαια…

Το να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, φαντάζει πιθανότερο από μια ενδεχόμενη αποχώρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό όμως, ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως έχει εκφράσει τις επιθυμίες του για να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα, μόλις εκλέχθηκε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, έθεσε τον κύριο στόχο. Ο οποίος είναι, η παραμονή του Αργεντινού άσου!

Ο Λιονέλ Μέσι για να πει το «ΟΚ», θα χρειαστεί να μάθει το σχέδιο αναλυτικά, ως προς το αγωνιστικό κομμάτι. Με κυριότερο λόγο, το να γίνει μια ανταγωνιστική Μπαρτσελόνα, διεκδικώντας επί ίσοις όροις, πρωτάθλημα και Champions League.

Επιπλέον, ο Μέσι θέλει να έχει ανοικτή επικοινωνία και με τη Διοίκηση, αλλά και με τον προπονητή της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν για κάποιες αποφάσεις του.

Τέλος, θέλει να ανανεωθεί η ομάδα με ικανά στελέχη της «Λα Μασία», των Ακαδημιών της Μπαρτσελόνα.

Αν όλα αυτά γίνουν πραγματικότητα, τότε ο Μέσι θα πει το πολυπόθητο «ΝΑΙ», για ένα συμβόλαιο ζωής!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ