Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, φαίνεται πως ζήτησε από τον πατέρα του να σταματήσει κάθε είδους διαπραγματεύσεις. Τις τελευταίες ημέρες, όλοι ασχολούνταν με τη νέα διοργάνωση με τους ευρωπαϊκούς «κολοσσούς» που θα την απάρτιζαν. Φυσικά, κι η Μπαρτσελόνα ήταν συνιδρυτικό μέλος. Για αυτό το διάστημα, το θέμα της παραμονής του Λιονέλ Μέσι […]

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, φαίνεται πως ζήτησε από τον πατέρα του να σταματήσει κάθε είδους διαπραγματεύσεις.

Τις τελευταίες ημέρες, όλοι ασχολούνταν με τη νέα διοργάνωση με τους ευρωπαϊκούς «κολοσσούς» που θα την απάρτιζαν. Φυσικά, κι η Μπαρτσελόνα ήταν συνιδρυτικό μέλος. Για αυτό το διάστημα, το θέμα της παραμονής του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα, πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Όμως, το ρεπορτάζ του Κριστιάν Μαρτίν, το επανέφερε εκεί που… ανήκει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μέσι αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα», για ακόμη δύο χρόνια. Όμως, η αντίδραση ήρθε τόσο από την ομάδα, όσο κι από τον ίδιο τον Μέσι.

Μάλιστα, ο Αργεντινός ζήτησε από τον πατέρα και εκπρόσωπό του, Χόρχε, να μην μπει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης και να μην καθίσει στο τραπέζι με τον Τζοάν Λαπόρτα, όσο η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη «μάχη» διεκδίκησης του τίτλου στην Ισπανία.

Αυτό φυσικά συμβαίνει, διότι ο Μέσι θέλει να μείνει απόλυτα προσγειωμένος και συγκεντρωμένος στην προσπάθεια της ομάδας του να προσπεράσει τις δύο ομάδες που έχει από πάνω στη βαθμολογία. Τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το καλοκαίρι, θα έχει όλο το διάστημα να αποφασίσει για την τελική επιλογή του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ