Τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, η επιστροφή στην κορυφή, μεταγραφές και φυσικά ανανέωση Μέσι, είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μετά τις εκλογές της 7ης Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζοάν Λαπόρτα είναι ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους υποψηφίους. Οι χαμένοι των […]

Τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, η επιστροφή στην κορυφή, μεταγραφές και φυσικά ανανέωση Μέσι, είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μετά τις εκλογές της 7ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζοάν Λαπόρτα είναι ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Οι χαμένοι των εκλογών ευχήθηκαν στον νέο πρόεδρο καλή επιτυχία.

Ο Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου αναγκάστηκε να παραιτηθεί, και τον ακολούθησε ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο. Την Κυριακή τα μέλη της Μπαρτσελόνα ανέδειξα τον Ζοάν Λαπόρτα νέο πρόεδρο.

Ο νέος πρόεδρος θα κληθεί να αντιμετωπίσεις δύο από τα μεγάλα προβλήματα στην σύγχρονη ιστορία του κλαμπ. Το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και την ανανέωση του Λιονέλ Μέσι. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ