Ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, φαίνεται πως έχει καταλήξει στην πρόταση που θα κάνει στον Λιονέλ Μέσι, πείθοντάς τον να μείνει! Θα παραμείνει ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα; Ή θα ψάξει να βρει αλλού τον επόμενο προορισμό της τεράστιας καριέρας του; Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, φαίνεται πως έχει έτοιμη την πρόταση […]

Ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, φαίνεται πως έχει καταλήξει στην πρόταση που θα κάνει στον Λιονέλ Μέσι, πείθοντάς τον να μείνει!

Θα παραμείνει ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα; Ή θα ψάξει να βρει αλλού τον επόμενο προορισμό της τεράστιας καριέρας του;

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, φαίνεται πως έχει έτοιμη την πρόταση προς τον Λιονέλ Μέσι. Μια πρόταση που μόνο στόχο έχει, να κρατήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ στη Βαρκελώνη.

Μάλιστα, δείχνει αρκετά αισιόδοξος πως θα καταφέρει να αποσπάσει τη θετική του απάντηση, για συμφωνία τριών ετών!

Σύμφωνα με το ESPN, ο Λαπόρτα θα προτείνει ένα τριετές συμβόλαιο στον Μέσι. Όμως, το μεγάλο στοίχημα είναι το οικονομικό κομμάτι.

Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε αρκετά δεινή θέση οικονομικά, μην μπορώντας να πληρώσουν αυτήν την εποχή ένα συμβόλαιο ανάλογο του προηγούμενου. Στο προηγούμενο συμβόλαιό του, οι απολαβές του Μέσι έφταναν τα 75 εκατ. ευρώ.

Οπότε, η πρόταση του Λαπόρτα αναμένεται να έχει ένα πλάνο αποπληρωμής σε βάθος χρόνου. Δηλαδή, προσφέροντάς του τα ίδια χρήματα, όμως να τα λάβει σε 6-7 χρόνια!

Κανείς δε γνωρίζει την αντίδρασή του, σε μια τέτοια πρόταση. Με τις Μάντσεστερ Σίτι Παρί Σεν Ζερμέν, να παρακολουθούν καρτερικά την υπόθεση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ