Ο Σούπερ Μάριο με τα τεράστια προσόντα, αλλά με μυαλό μικρού παιδιού, στα 30 χρόνια του έμεινε χωρίς ομάδα, αλλά το πρόβλημα του ο έλυσε ένας παλιός του γνώριμος. Ο μεγάλος παράγοντας της πολιτικής και του Ιταλικού ποδοσφαίρου Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Πιο συγκεκριμένα επί εποχής Μπερλουσκόνη στην μεγάλη Μίλαν είχε αγωνιστεί ο Σούπερ Μάριο και ο […]

Ο Σούπερ Μάριο με τα τεράστια προσόντα, αλλά με μυαλό μικρού παιδιού, στα 30 χρόνια του έμεινε χωρίς ομάδα, αλλά το πρόβλημα του ο έλυσε ένας παλιός του γνώριμος. Ο μεγάλος παράγοντας της πολιτικής και του Ιταλικού ποδοσφαίρου Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Πιο συγκεκριμένα επί εποχής Μπερλουσκόνη στην μεγάλη Μίλαν είχε αγωνιστεί ο Σούπερ Μάριο και ο ιδιοκτήτης της Μόντσα πλέον, που αγωνίζεται στην Serie B αλλά με πλάνο να μπει στα μεγάλα σαλόνια του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Μαζί με τον Σίλβιο στην Μόντσα και ο δικός του άνθρωπος Αντριάνο Γκαλιάνι. Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στην Ιταλία Μόντσα και Μπαλοτέλι έχεουν συμφωνήσει προφορικά και μένουν οι υπογραφές.

Πέρσι με την Μπρέσι είχε πετύχει πέντε γκολ, και υποστήριζαν ότι έπαιρνε 5 κιλά την ημέρα, ενώ η τελευταία ενημέρωση του βάρους του ήταν στα 99,8 κιλά. Παρότι όταν υπέγραψε εκεί, στην ομάδα της γενέτειράς του, όλα άρχισαν ειδυλλιακά, με τον ίδιο να δηλώνει ότι πρώτη φορά βρισκόταν στα κιλά του έπειτα από τη Μάντσεστερ Σίτι, το τέλος ήταν οδυνηρό.

Berlusconi a Milanello abbraccia Balotelli e Mihajlovic - Sport - Calcio - quotidiano.net

Τώρα κάνει δίδυμο με ένα παλιό γνωστό τον τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ.

Η ιταλική ομάδα, η οποία ανήκει στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και την ‘τρέχει’ ο Αντριάνο Γκαλιάνι, όπως κάποτε συνέβαινε στη Μίλαν, είχε στο ρόστερ της ήδη έναν πρώην αστέρα των ‘ροσονέρι’, τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Όμως ο Μπαλοτέλι ήταν διαφορετική ιστορία, πολύ πιο… πονεμένη.

Ο επαγγελματίας Μπαλοτέλι ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Αυτόν εμφάνισε τις τελευταίες ημέρες στη Λομβαρδία ο Ιταλός, με αποτέλεσμα να χάσει περίπου 5 κιλά μέσα σε 20 μέρες και να κριθεί ικανός να βοηθήσει στην αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στη Σαλερνιτάνα, στο ντέρμπι ανόδου από τη Serie B για την 16η αγωνιστική.

Ο Μπαλοτέλι βρέθηκε στην κορυφή της επίθεσης των ‘μπριαντσόλι’ και χρειάστηκε μόλις 4 λεπτά για να κάνει κάτι που γνωρίζει καλά, να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Μπορεί να ήταν το πιο απλό γκολ της καριέρας του, αλλά ίσως ήταν και το πιο δύσκολο ταυτόχρονα.

“Ελπίζουμε η θητεία του στη Μόντσα να είναι χαρούμενη, όπως εκείνη στη Μίλαν το 2012-2013. Χρειάζεται χρόνο, επειδή έπαιξε τελευταία φορά τον Μάρτιο, αλλά δουλεύει, χάνει βάρος και μειώνει το ποσοστό λίπους του σώματός του. Επανέρχεται σε φόρμα. Όταν τον βλέπεις στην προπόνηση, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι παγκόσμιας κλάσης και ότι έπρεπε να κάνει περισσότερα στην καριέρα του. Είναι κρίμα που πέταξε τόσα χρόνια”, εξήγησε στο TeleLombardia ο Γκαλιάνι, πριν από τον αγώνα που έφερε τη Μόντσα στην 3η θέση, μόλις 2 βαθμούς πίσω από την αντίπαλό της και την πρωτοπόρο Έμπολι.

Monza, un Balotelli tutto nuovo: ha perso 5 chili, ora è pronto al debutto

Φωτογραφία την ζυγαριά

Οι φήμες θέλουν το ‘αφεντικό’ της Μόντσα να λαμβάνει κάθε πρωί φωτογραφία με τη ζυγαριά του μπάνιου του Μπαλοτέλι. Όχι για να ελέγξει την οικονομική επένδυση που γίνεται πάνω στον 30χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά για να δει αν ο Μπαλοτέλι παραμένει… ποδοσφαιριστής. Εξάλλου, τα χρήματα δεν είναι το παν σε αυτήν τη ‘σχέση’, μιας και οι απολαβές του επιθετικού της ομάδας μέχρι τέλος της χρονιάς φτάνουν μόλις στις 250.000 ευρώ.

Στόχος της Μόντσα είναι η σερί άνοδος. Πέρυσι, όταν ανέλαβε ο Μπερλουσκόνι και έβαλε πρόεδρο τον γιο του, Πάολο, η ομάδα αγωνιζόταν στη Serie C. Με προπονητή έναν άλλον πρώην παίκτη (και προπονητή) της Μίλαν, τον Κριστιάν Μπρόκι, στη Μόντσα ευελπιστούν ότι θα βρεθούν στη Serie A για πρώτη φορά στα 110 χρόνια ιστορίας του συλλόγου. Αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιούν όλα τα διαθέσιμα μέσα, μεταξύ αυτών και το ‘όπλο’ με το όνομα Μπαλοτέλι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ