Η τέλεια απάντηση του Μάριο Μπαλοτέλι στους ρατσιστές οπαδούς! Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ρατσισμός είναι μια μάστιγα στο όμορφο παιχνίδι που αρέσει στους περισσότερους. Και δυστυχώς ο Σούπερ Μάριο ήταν θύμα αυτού του κοινωνικού προβλήματος και είδε την αρνητική του πλευρά. Το 2009, κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού μεταξύ της Ίντερ και της Γιουβέντους, ο […]

Η τέλεια απάντηση του Μάριο Μπαλοτέλι στους ρατσιστές οπαδούς!

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ρατσισμός είναι μια μάστιγα στο όμορφο παιχνίδι που αρέσει στους περισσότερους. Και δυστυχώς ο Σούπερ Μάριο ήταν θύμα αυτού του κοινωνικού προβλήματος και είδε την αρνητική του πλευρά. Το 2009, κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού μεταξύ της Ίντερ και της Γιουβέντους, ο Μάριο ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι και έγινε στόχος ρατσιστικών τραγουδιών από τους φανατικούς οπαδούς της Γιουβέντους.

Ο Μάριο δεν εάν μπορούσε να αντέξει αυτήν την κατάσταση και προσπάθησε να φύγει από το γήπεδο με δάκρυα. Ωστόσο, ο Super Mario ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στο γήπεδο και ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, ο συμπαίκτης του εκείνη την εποχή, τον ενθάρρυνε να μείνει και του είπε μάλιστα να σκοράρει στον αγώνα. Ο Μάριο έμεινε στον αγώνα και μάλιστα έκανε αυτό που του είπε ο Ζλάταν και απάντησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους κάφρους οπαδούς σημειώνοντας το πρώτο γκολ και το γιόρτασε με τους οπαδούς της Ίντερ!

VIDEO - L'Inter scopre Balotelli: che doppietta in Coppa Italia alla  Juventus | Inter-News

Αλλά αυτή η ιστορία με το ωραίο τέλος δυστυχώς ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός, καθώς υπήρξαν πολλά περιστατικά ρατσισμού που στοχεύουν ποδοσφαιριστές στο,Ιταλικό πρωτάθλημα. Προσωπικές επιθέσεις σε πολλούς ποδοσφαιριστές στις οποίες αντιδρούσε συχνά ο Super Mario, που είναι αντίθετος με όλα αυτά που συμβαίνουν στα γήπεδα, και έχει κάνει παρεμβάσεις. “Ο ρατσισμός είναι απαράδεκτος. Αν κάποιος μου έριχνε μπανάνα στο δρόμο, θα πήγαινα στη φυλακή γιατί θα σκότωνα αυτό το άτομο.” Θα έπρεπε σε όλα τα γεγονότα η αντίδραση να είναι όπως το έκαναν οι παίκτες των Μπασακσεχίρ και Παρί στις 9 Δεκεμβρίου για τον Achille Webo,

Τώρα είναι η ώρα να αντιδράσουμε.

Ο Σούπερ Μάριο με τα τεράστια προσόντα, αλλά με μυαλό μικρού παιδιού, στα 30 χρόνια του έμεινε χωρίς ομάδα, αλλά το πρόβλημα του το έλυσε ένας παλιός του γνώριμος. Ο μεγάλος παράγοντας της πολιτικής και του Ιταλικού ποδοσφαίρου Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Τον πήρε μαζί του στην Μόντζα και ο Μάριο προσπαθεί για την αγωνιστική του ανάσταση.

Πιο συγκεκριμένα επί εποχής Μπερλουσκόνη στην μεγάλη Μίλαν είχε αγωνιστεί ο Σούπερ Μάριο και ο ιδιοκτήτης της Μόντσα πλέον, που αγωνίζεται στην Serie B αλλά με πλάνο να μπει στα μεγάλα σαλόνια του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Μαζί με τον Σίλβιο στην Μόντσα και ο δικός του άνθρωπος Αντριάνο Γκαλιάνι. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι