Ο Σούπερ Μάριο με τα τεράστια προσόντα, αλλά με μυαλό μικρού παιδιού, στα 30 χρόνια του έμεινε χωρίς ομάδα, αλλά το πρόβλημα του θα το λύσει η Μπεσίκτας, που ετοιμάζει πρόταση στον Μάριο, και ο Ιταλός ποδοσφαιριστής βλέπει με καλό μάτι την Τουρκία. Πιο συγκεκριμένα η Τουρκική ομάδα δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τον Αμπουμπακάρ […]

Ο Σούπερ Μάριο με τα τεράστια προσόντα, αλλά με μυαλό μικρού παιδιού, στα 30 χρόνια του έμεινε χωρίς ομάδα, αλλά το πρόβλημα του θα το λύσει η Μπεσίκτας, που ετοιμάζει πρόταση στον Μάριο, και ο Ιταλός ποδοσφαιριστής βλέπει με καλό μάτι την Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα η Τουρκική ομάδα δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τον Αμπουμπακάρ και θέλουν κάτι καλύτερο. Το βλέπουν στον Μάριο και ετοιμάζονται να τον φέρουν στο Αρένα Vodafone, με την νέα χρονιά. Φαίνεται ότι η περιπέτεια του Μπαλοτέλι παίρνει τέλος και θα τον ξαναχαρούμε στα γήπεδα.

Το καλό για τον Μάριο ειναι ότι έχει πολύ δυνατό μάνατζερ τον γνωστό σε όλους Μίνο Ραιόλα και δήλωσε χαρακτηριστικά για την περίπτωση του Μάριο: 

«Για τον Μπαλοτέλι, πάντα θα υπάρχει μια λύση, αφού είναι ένας από τους πιο δυνατούς επιθετικούς στην Ιταλία, δεν ανησυχώ. Θα παραμείνει στην Ευρώπη»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ψάχνει την επόμενη ομάδα για να βγάλει το παντεσπάνι του, αλλά τζίφος μέχρι τώρα.  Για να παραμείνει μάχιμος συνεχίζει να προετοιμάζεται. Αλλά όχι σε σούπερ προπονητικά, αλλά με την ομάδα της Φραντσιακόρτα, τέταρτης κατηγορίας. Και είναι μόλις 30 ετών. Αχ βρε Μάριο πως τα κατάφερες έτσι. ‘Why always him’

Ο Ιταλός έχει αφήσει κατά πολύ πίσω τις ημέρες που τον αποθέωνε όλη η Ευρώπη! Και εμείς τι θα κάνουμε χωρίς τον αγαπημένο μας ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΙΟ;

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός άσος είχε κάποιες προτάσεις στα χέρια του, ωστόσο καμία δεν τον ικανοποίησε και προτίμησε να μείνει ανενεργός μέχρι τον Ιανουάριο.

Αυτή την περίοδο, ο Μπαλοτέλι προπονείται με την Φραντσιακόρτα, ομάδα τέταρτης κατηγορίας, προκειμένου να διατηρηθεί σε μια αξιοπρεπή αγωνιστική κατάσταση.

https://twitter.com/Transferzone10/status/1328389909267156992

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν