Ο Σούπερ Μάριο με τα τεράστια προσόντα, αλλά με μυαλό μικρού παιδιού, στα 30 χρόνια του έμεινε χωρίς ομάδα, αλλά το πρόβλημα του θα το λύσει ένας παλιός του γνώριμος. Ο μεγάλος παράγοντας της πολιτικής και του Ιταλικού ποδοσφαίρου Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Πιο συγκεκριμένα επί εποχής Μπερλουσκόνη στην μεγάλη Μίλαν είχε αγωνιστεί ο Σούπερ Μάριο και […]

Ο Σούπερ Μάριο με τα τεράστια προσόντα, αλλά με μυαλό μικρού παιδιού, στα 30 χρόνια του έμεινε χωρίς ομάδα, αλλά το πρόβλημα του θα το λύσει ένας παλιός του γνώριμος. Ο μεγάλος παράγοντας της πολιτικής και του Ιταλικού ποδοσφαίρου Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Πιο συγκεκριμένα επί εποχής Μπερλουσκόνη στην μεγάλη Μίλαν είχε αγωνιστεί ο Σούπερ Μάριο και ο ιδιοκτήτης της Μόντσα πλέον, που αγωνίζεται στην Serie B αλλά με πλάνο να μπει στα μεγάλα σαλόνια του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Μαζί με τον Σίλβιο στην Μόντσα και ο δικός του άνθρωπος Αντριάνο Γκαλιάνι. Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στην Ιταλία Μόντσα και Μπαλοτέλι έχεουν συμφωνήσει προφορικά και μένουν οι υπογραφές.

Πέρσι με την Μπρέσι είχε πετύχει πέντε γκολ και τώρα θα κάνει δίδυμο με ένα παλιό γνωστό τον τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ.

Berlusconi a Milanello abbraccia Balotelli e Mihajlovic - Sport - Calcio -  quotidiano.net

Ο Ιταλός έχει αφήσει κατά πολύ πίσω τις ημέρες που τον αποθέωνε όλη η Ευρώπη! Και εμείς τι θα κάνουμε χωρίς τον αγαπημένο μας ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΙΟ; Συγκεκριμένα, ο Ιταλός άσος είχε κάποιες προτάσεις στα χέρια του, ωστόσο καμία δεν τον ικανοποίησε και προτίμησε να μείνει ανενεργός μέχρι τον Ιανουάριο.

Θα κρατήσουμε μια επιφύλαξη αφού δύο “κλεισμένες” μεταγραφές του Σούπερ Μάριο πριν λίγο καιρό χάλασαν, και ελπίζουμε να μην τριτώσει το κακό. Γιατί απλά γουστάρουμε τον τρελο-Μπαλοτέλι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απάντησε στη Θύρα 13 η Original 21: «Είστε φασίστες δολοφόνοι του Μιχάλη, ντροπή της κοινωνίας» (pic)
Super League

Απάντησε στη Θύρα 13 η Original 21: «Είστε φασίστες δολοφόνοι του Μιχάλη, ντροπή της κοινωνίας» (pic)

Μπράτσος: «Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε – Κουράγιο στους συντοπίτες μου»
Ποδόσφαιρο

Μπράτσος: «Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε – Κουράγιο στους συντοπίτες μου»