Ο Πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Χόρχε Αμόρ Αμεάλ είναι στο νοσοκομείο, σε αρκετά δύσκολη κατάσταση, λόγω κορονοϊού. Δύσκολη η κατάσταση της υγείας του Προέδρου της Μπόκα, Χόρχε Αμόρ Αμεάλ, καθώς ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Το γεγονός αυτό το είχε γνωστοποιήσει και ο σύλλογος της Αργεντινής. 🦠 Jorge Ameal, presidente de @BocaJrsOficial, fue diagnosticado […]

Ο Πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Χόρχε Αμόρ Αμεάλ είναι στο νοσοκομείο, σε αρκετά δύσκολη κατάσταση, λόγω κορονοϊού.

Δύσκολη η κατάσταση της υγείας του Προέδρου της Μπόκα, Χόρχε Αμόρ Αμεάλ, καθώς ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Το γεγονός αυτό το είχε γνωστοποιήσει και ο σύλλογος της Αργεντινής.

Σύμφωνα με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας όμως, η κατάσταση του 72χρονου παράγοντα είναι αρκετά κρίσιμη. Ο ίδιος φαίνεται να έχει μεγάλο πρόβλημα στην αναπνοή του.

Το ενθαρρυντικό είναι πως προς το παρόν, δεν φαίνεται επιτακτική η ανάγκη να μπει στην εντατική.

Ο ίδιος, να θυμίσουμε πως έχει αναλάβει για δεύτερη φορά την Προεδρία της Μπόκα Τζούνιορς, το Δεκέμβρη του 2019. Η προηγούμενη θητεία του ήταν στα έτη μεταξύ 2008 και 2011, μετά την «απώλεια» του Πέδρο Πομπίλιο.

Δείτε τα όσα ανέφερε η Μπόκα Τζούνιορς:

«Ο πρόεδρος Χορχέ Αμόρ Αμεάλ μολύνθηκε από covid-19 και εισήχθη στην κλινική Otamendi την Παρασκευή, για να πραγματοποιήσει τις αντίστοιχες εξετάσεις. Βρίσκεται υπό παρακολούθηση σε καλή υγεία».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ