Οι ποδοσφαιριστές της Μπόκα Τζούνιορς στον τελευταίο τους αγώνα στο γήπεδο τους με την Ταγιέρες και την σοκαριστική ήττα τους με 2-1, φαίνεται ότι έχασαν την ψυχραιμία τους. Και καλά, να γίνει μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, δεν θα ήταν ούτε η πρώτη, αλλά και ούτε η τελευταία ομάδα που μετά από ένα […]

Οι ποδοσφαιριστές της Μπόκα Τζούνιορς στον τελευταίο τους αγώνα στο γήπεδο τους με την Ταγιέρες και την σοκαριστική ήττα τους με 2-1, φαίνεται ότι έχασαν την ψυχραιμία τους.

Και καλά, να γίνει μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, δεν θα ήταν ούτε η πρώτη, αλλά και ούτε η τελευταία ομάδα που μετά από ένα ακό αποτέλεσμα χάθηκε ο έλεγχος και πήγε περίπατο η ψυχραιμία. 

Αλλά εδώ μιλάμε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα στο 25′ λεπτό και η Μπόκα Τζούνιορς ήταν πίσω στο σκορ, με τους ποδοσφαιριστές να  είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με αυτήν την εξέλιξη. Τότε λοιπόν ο Κάρλος Ιζκέρντος πήγε προς το μέρος του συμπαίχτη του  Φρανκ Φαμπρά με σκοπό να του κάνει παρατηρήσεις για την πολύ κακή απόδοση τους.

Αλλά ο Φαμπρά που τελικά δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, μόλις άκουσε τον Ιζκέρντος χωρίς πολλα πολλα του έριξε ένα ξεγυρισμένο χαστούκι, και έδωσε τέλος στην σύντομη συζήτηση τους.

Πως το λένε;

Είμαστε όλοι μια χαρούμενη οικογένεια!

https://youtu.be/mkneIo0HoD8

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ