Ο Αργεντινός επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, Κάρλος Τέβες, έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στο μαλλί του, βάφοντάς το… σε μπλε χρώμα! Στο χορτάρι έκανε, και συνεχίζει να κάνει αρκετά εντυπωσιακά πράγματα. Έχει πετύχει τρομερές επιτυχίες στην καριέρα του. Ο λόγος για τον Κάρλος Τέβες, ο οποίος βάλθηκε να εντυπωσιάσει και εκτός χορταριού! Ο ίδιος, είχε στόχο […]

Ο Αργεντινός επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, Κάρλος Τέβες, έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στο μαλλί του, βάφοντάς το… σε μπλε χρώμα!

Στο χορτάρι έκανε, και συνεχίζει να κάνει αρκετά εντυπωσιακά πράγματα. Έχει πετύχει τρομερές επιτυχίες στην καριέρα του. Ο λόγος για τον Κάρλος Τέβες, ο οποίος βάλθηκε να εντυπωσιάσει και εκτός χορταριού!

Ο ίδιος, είχε στόχο να πειραματιστεί επάνω στο κεφάλι του. Κάνοντάς το μάλιστα και αρκετά… ακραία, με τον Τέβες να αποφασίζει να προσθέσει μια μπλε πλεξούδα στο κεφάλι του.

Μάλιστα, πολλοί το σχολίασαν καθώς έγινε θέμα συζήτησης στην Αργεντινή. Πολλοί πιστεύουν πως το έκανε λόγω της φανέλας της Μπόκα, η οποία έχει το μπλε και το κίτρινο χρώμα!

Τεράστια αλλαγή, δεν την βλέπει κανείς κάθε μέρα.

Δείτε τον:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ