Ο Χόρχε Μπερμούδες, με τοποθέτησή του, προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους φιλάθλους της Μπόκα, με πρωταγωνιστή τον Έντισον Καβάνι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έντισον Καβάνι έχει επιλέξει ως τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, την Μπόκα Τζούνιορς. Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό έφερε αναβρασμό τόσο στην Μπόκα, όσο και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίζεται ο παίκτης. […]

Ο Χόρχε Μπερμούδες, με τοποθέτησή του, προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους φιλάθλους της Μπόκα, με πρωταγωνιστή τον Έντισον Καβάνι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έντισον Καβάνι έχει επιλέξει ως τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, την Μπόκα Τζούνιορς. Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό έφερε αναβρασμό τόσο στην Μπόκα, όσο και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίζεται ο παίκτης.

Η ομάδα της Αργεντινής τοποθετήθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, για το θέμα. Συγκεκριμένα, μέσω του μέλους του Δ.Σ και πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού, τον γνωστό στο Ελληνικό κοινό, Χόρχε Μπερμούδες. Ο ίδιος είπε τα εξής:

«Το βλέπω πιθανό, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να έρθει». Δεν ήθελε και πολύ για να ενθουσιαστεί ο λαός της Μπόκα.

Ο Καβάνι, να θυμίσουμε πως έχει συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ, έως το τέλος της φετινής σεζόν. Φυσικά, έχει οψιόν επέκτασης για ακόμη μια σεζόν, με τον Αργεντινό να μην επιθυμεί την ενεργοποίησή της.

Μάλιστα, ο ίδιος έγινε και ο πρώτος Ουρουγουανός παίκτης, που έφτασε τα 50 τέρματα (σε 87 ματς) σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το πέτυχε με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, το βράδυ της Πέμπτης (15/4), επί της Γρανάδα. Επίσης, είναι κι ο 4ος από τη Νότια Αμερική που μπαίνει στο «κλειστό» αυτό κλαμπ!

Οι υπόλοιποι είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο Κουν Αγκουέρο κι ο Αλφρέδο ντι Στέφανο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι