Ο Έρλινγκ Χάαλαντ «έκλεισε» σε ομάδα που κανείς δεν περίμενε. Ο ίδιος πόζαρε με τη φανέλα της Μαρμπέγια, όπως θα δείτε. Μπορεί να τον διεκδικεί η… μισή Premier League, ή άλλες μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, όμως εκείνος… «επέλεξε» την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Έρλινγκ […]

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ «έκλεισε» σε ομάδα που κανείς δεν περίμενε. Ο ίδιος πόζαρε με τη φανέλα της Μαρμπέγια, όπως θα δείτε.

Μπορεί να τον διεκδικεί η… μισή Premier League, ή άλλες μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, όμως εκείνος… «επέλεξε» την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα «συνεχίσει» στην Μαρμπέγια, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας!

Όχι, ας σοβαρευτούμε, ο Χάαλαντ δεν τρελάθηκε. Για χάρη του οι ομάδες ρίχνουν στα πόδια του «χρυσάφι». Όμως, παρόλα αυτά, τα παραπάνω έχουν μια βάση.

Ο σταρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ βρέθηκε στη πόλη της Ανδαλουσίας. Με τη δήμαρχο της πόλης, Άνχελες Μουνιόθ να επισκέπτεται το «Marbella Football Center», όπου προπονείται η Νορβηγία.

Η ίδια χάρισε μια φανέλα της Μαρμπέγια, στον νεαρό στράικερ, με τον Χάαλαντ να την κρατάει για να ποζάρει! Σίγουρα, δεν είναι η ομάδα που ονειρευόταν από μικρός, όμως σίγουρα θεωρείται ατραξιόν η παρουσία του εκεί.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ