Ο Άντι Χίτερ είναι κι επίσημα ο αντικαταστάτης του Μάρκο Ρόζε, στον πάγκο της Γκλάντμπαχ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο! Ο Μάρκο Ρόζε αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου. Σκοπεύει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ η Γκλάντμπαχ έπρεπε να βρει τον αντικαταστάτη του. Αυτός βρέθηκε και ακούει στο όνομα Άντι Χίτερ. […]

Ο Άντι Χίτερ είναι κι επίσημα ο αντικαταστάτης του Μάρκο Ρόζε, στον πάγκο της Γκλάντμπαχ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο!

Ο Μάρκο Ρόζε αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου. Σκοπεύει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ η Γκλάντμπαχ έπρεπε να βρει τον αντικαταστάτη του.

Αυτός βρέθηκε και ακούει στο όνομα Άντι Χίτερ. Ο 50χρονος τεχνικός από την Αυστρία, έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο. Ο ίδιος άλλωστε, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Η συμφωνία όμως δεν πραγματοποιήθηκε με το αζημίωτο, καθώς η Γκλάντμπαχ αναγκάστηκε να πληρώσει κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ, ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Γερμανικής ομάδας: 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γκλάντμπαχ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ