Εμβόλιμη αγωνιστική για την Bundesliga. Ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Γκρόιτερ Φιρτ για την 16η αγωνιστική της Bundesliga. Η Βεστφαλική ομάδα έδωσε μάχη στο ντέρμπι με την Μπόχουμ αλλά δεν βγήκε νικήτρια από την κόντρα στην κοιλάδα του Ρουρ. Περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1 και έμεινε στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη η […]

Εμβόλιμη αγωνιστική για την Bundesliga. Ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Γκρόιτερ Φιρτ για την 16η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Βεστφαλική ομάδα έδωσε μάχη στο ντέρμπι με την Μπόχουμ αλλά δεν βγήκε νικήτρια από την κόντρα στην κοιλάδα του Ρουρ. Περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1 και έμεινε στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Από την άλλη η Γκρόιτερ Φιρτ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Καθώς οι νίκες των τελευταίων αγώνων είχαν “ψηλώσει” αρκετά τους παίκτες της.

Ο κόουτς Στέφαν Λάιτλ ήταν ο πρώτος που προσγείωσε άπαντες και τόνισε τη σημασία ανάλογης συνέχειας. Στο Κύπελλο έχει προκαλέσει συχνά προβλήματα στην Ντόρτμουντ, ώρα ήταν να το τολμήσει και στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Schlager D. – Γήπεδο: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Ντόρτμουντ – Γκρότερ Φιρτ 1 – 0

Ο Erling Haaland έδωσε μια πάσα στα πόδια του Thorgan Hazard  και αυτός έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή που πήγε στην πάνω αριστερή γωνία για το 1 – 0.

Στο 31′ είχαμε καθαρό χέρι από τον Maximilian Bauer μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι μετά από υπόδειξη του VAR. Ο Erling Haaland το εκτέλεσε και διπλασίασε το σκορ για την ομάδα του.

Λίγα λεπτά αργότερα η γηπεδούχος έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-0 και να καθαρίσει την νίκη. Ο Marco Reus πήρε μια πάσα ακριβείας στην περιοχή και σούταρε γρήγορα. Η μπάλα πάει προς την κάτω αριστερή γωνία, αλλά ο Sascha Burchert κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων του και με μια εξαιρετική επέμβαση του είπε “όχι”. Ο Erling Haaland πήρε την επαναφορά της μπάλας περίπου στο σημείο του πέναλτι και έχασε μοναδική ευκαιρία να ντουμπλάρει τα γκολ του στον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η φιλοξενούμενη στο 63′ έφτασε πολύ κοντά να πετύχει γκολ και να ξαναμπεί στον αγώνα.. Ο Τζέιμι Leweling έγινε αποδέκτης μιας εξαιρετικής σέντρας μέσα στην περιοχή, αλλά το δυνατό σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 82′ στο πόδι οι φίλοι της γηπεδούχου με το 3-0. Ο Erling Haaland σηκώθηκε ψηλά και εκμεταλλεύτηκε μια σέντρα από στημένη φάση που εκτέλεσε ο Julian Brandt και έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα και κλείδωσε την νίκη.

Για ένα ακόμα αγώνα απόλυτος πρωταγωνιστής ο Έρλινγκ Χάλαντ. Ότι και να πούμε για τον Βικινγκ θα είναι λίγο. Δύο γκολ και μια ασίστ, με τελικό σκορ 3-0. Τι άλλο;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι