Έρλινγκ Χάλαντ και το μυαλό μας πηγαίνει στα γκολ. Σε πολλά γκολ. Ο νεαρός σταρ της Ντόρτμουντ συνεχίζει καυτός και ο Νορβηγός με την συχνότητα που σκοράρει είναι ήδη είναι ο καλύτερος νέος επιθετικός και ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ο Χάλαντ είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο νέος κορυφαίος φορ […]

Έρλινγκ Χάλαντ και το μυαλό μας πηγαίνει στα γκολ. Σε πολλά γκολ. Ο νεαρός σταρ της Ντόρτμουντ συνεχίζει καυτός και ο Νορβηγός με την συχνότητα που σκοράρει είναι ήδη είναι ο καλύτερος νέος επιθετικός και ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ο Χάλαντ είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο νέος κορυφαίος φορ της Ευρώπης από τότε που η ομάδα της Μπουντεσλίγκα τον απέκτησε.

Έφτασε τα 40 γκολ!

Με το γκολ που πέτυχε εναντίον της Λεβερκούζεν για την τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα έφτασε τα 26 γκολ για την φετινή χρονιά, και τα 40 σε όλες τις διοργανώσεις.

Κάπως έτσι ο μύθος του έχει ήδη γιγαντωθεί και ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε ο Νορβηγός να καταλήξει στην Ντόρτμουντ τον Ιανουάριο του 2020, φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους υποψήφιους μνηστήρες ενόψει της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου.

“Θα γίνει ένα από τα μελλοντικά αστέρια της ερχόμενης δεκαετίες γιατί βλέπουμε αστέρια όπως οι Ιμπραχίμοβιτς, Ρονάλντο και Μέσι να φτάνουν σε μία ηλικία όπου όλοι μας αναρωτιόμαστε: για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίσουμε να τους απολαμβάνουμε;

Οπότε όλοι ψάχνουν για τη νέα γενιά. Μόνο 10 ομάδες μάξιμουμ μπορούν να αγοράσουν τον Χάαλαντ και οι τέσσερις παίζουν στην Premier League. Δεν νομίζω ότι υπάρχει προπονητής ή αθλητικός διευθυντής σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο και θα έλεγε “δεν ενδιαφερόμαστε”.

Ποια ομάδα θα είναι η τυχερή;

Είναι σαν να λέμε πως στην Formula 1 θα υπήρχε κάποια εταιρία που δεν θα ενδιαφέρονταν για τον Λιούις Χάμιλτον”, τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του στο “BBC” ο διάσημος μάνατζερ, με την “Bild” να παίρνει την ασίστ από τον Ραϊόλα και να σκοράρει.

Αυτό το έκανε μέσω ενός δημοσιεύματος, όπου έβαλε κάτω όλα τα οικονομικά δεδομένα, τη δυναμική και την προοπτική των ομάδων και παρουσίασε τη λίστα των 10 εκλεκτών, που παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του Χάαλαντ και έχουν όλα τα φόντα για να κάνουν το κόλπο γκρόσο με την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γερμανικού μέσου, οι τέσσερις ομάδες της Premier League είναι οι Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΜάντσεστερ ΣίτιΛίβερπουλ και Τσέλσι, από την Ισπανία είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, από την Ιταλία οι Γιουβέντους και Ίντερ, ενώ υπάρχει επίσης η Παρί Σεν Ζερμέν από Γαλλία και Μπάγερν από Γερμανία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ