Ο Έρλινγκ Χάαλαντ για ακόμη μια αναμέτρηση της ομάδας του ήταν πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ. Η Γερμανική ομάδα έψαχνε το νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ ιδανική θα ήταν και μια καλή εμφάνιση. Μην ξεχνάμε πως πριν λίγα 24ωρα αποκλείστηκε από την Μάντσεστερ Σίτι, για τη συνέχεια του Champions League, στα προημιτελικά. Παρόλα αυτά, η εμφάνιση […]

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ για ακόμη μια αναμέτρηση της ομάδας του ήταν πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ.

Η Γερμανική ομάδα έψαχνε το νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ ιδανική θα ήταν και μια καλή εμφάνιση. Μην ξεχνάμε πως πριν λίγα 24ωρα αποκλείστηκε από την Μάντσεστερ Σίτι, για τη συνέχεια του Champions League, στα προημιτελικά.

Παρόλα αυτά, η εμφάνιση που έψαχνε και με τον τρόπο που την ήθελε, ήρθε για την ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αντίπαλος η Βέρντερ, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής για τη Bundesliga.

Το τελικό 4-1 έδωσε τη νίκη και το τρίποντο στην Ντόρτμουντ. Η εμφάνιση ήταν εμφατική για τους γηπεδούχους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής όμως ήταν το παιδί-θαύμα, Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός φορ έβαλε τέλος στην… αφλογιστία που τον συνόδευε τα τελευταία επτά παιχνίδια του. Αρχικά στο 34’ ευστόχησε σε πέναλτι, ενώ στο 38’ έκανε το 3-1 στην αναμέτρηση.

Με αυτά του τα γκολ έφτασε τα 23 γκολ στη φετινή Bundesliga, 36 σε 39 ματς πρωταθλήματος και 50 συνολικά με τη φανέλα της Ντόρτμουντ!

Επιπλέον, έγινε ο πρώτος παίκτης για τους «κίτρινους» που σκοράρει 2+ τέρματα, σε 9 διαφορετικά ματς, στην ίδια σεζόν στην Bundesliga. Με αυτό του το επίτευγμα, έσπασε το ρεκόρ του Λόταρ Έμεριχ, ο οποίος είχε κάνει το ίδιο επίτευγμα σε 8 διαφορετικά ματς, στις σεζόν 1965-66 και 1966-67.

Δείτε τα γκολ του Χάαλαντ, αλλά και γενικότερα τα Highlights:

https://www.youtube.com/watch?v=KgvHEimW3u0

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ