Ο παίκτης της Ίντερ, Αρτούρο Βιντάλ ομολογουμένως διακατέχεται από… τύχη, καθώς έχει ένα αξιοθαύμαστο σερί πρωταθλημάτων. Ο Αντόνιο Κόντε, το καλοκαίρι, εισηγήθηκε στους ιδιοκτήτες των Μιλανέζων για την απόκτηση του Βιντάλ. Ο Χιλιανός άφησε την Μπαρτσελόνα, επιστρέφοντας στην Ιταλία μετά από χρόνια. Η σεζόν φέτος είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, καθώς αρχικά αποτέλεσε αξιόπιστη λύση για την […]

Ο παίκτης της Ίντερ, Αρτούρο Βιντάλ ομολογουμένως διακατέχεται από… τύχη, καθώς έχει ένα αξιοθαύμαστο σερί πρωταθλημάτων.

Ο Αντόνιο Κόντε, το καλοκαίρι, εισηγήθηκε στους ιδιοκτήτες των Μιλανέζων για την απόκτηση του Βιντάλ. Ο Χιλιανός άφησε την Μπαρτσελόνα, επιστρέφοντας στην Ιταλία μετά από χρόνια.

Η σεζόν φέτος είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, καθώς αρχικά αποτέλεσε αξιόπιστη λύση για την ομάδα. Όμως, λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η γενικότερη κόπωση, έριξαν τον Βιντάλ.

Από την Κυριακή, η Ίντερ είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια στην Ιταλία. Με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε ξανά στην κορυφή του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Με τον Αρτούρο Βιντάλ να πανηγυρίζει ακόμη ένα πρωτάθλημα, προσθέτοντάς τον στην πλουσιότατη καριέρα του.

Όμως, ο Χιλιανός εκτός από εξαιρετικός παίκτης, είναι και αρκετά γουρλής! Και θα εξηγήσουμε το λόγο που το αναφέρουμε!

Από τη σεζόν 2011-12 έως και σήμερα, έχει ένα εξαιρετικό κατόρθωμα. Έχει 9/10 κατακτήσεις πρωταθλημάτων, στα οποία έχει συμμετάσχει!

Ξεκίνησε στην Ιταλία και τη Γιούβε, ενώ κατέκτησε τέσσερα σερί έως τη σεζόν 2014-15. Μετέπειτα πήγε στην Μπάγερν, που κι εκεί κατέκτησε 3 σερί πρωταθλήματα.

Τη σεζόν 2018-19 ήρθε η Μπαρτσελόνα, που κι εκεί πανηγύρισε το πρωτάθλημα! Την επόμενη σεζόν, ο τίτλος δεν ήρθε και το σερί… χάλασε. Όμως με την Ίντερ, τη συνέχεια την ξέρετε!

Μπορεί να θεωρείται απ’ τα «κακά παιδιά» των γηπέδων, όμως ο Αρτούρο Βιντάλ έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Μένει να δούμε σε ποια ομάδα θα πάει, ή αν θα παραμείνει στην Ίντερ. Ώστε να ξέρουμε και πού θα πάει -ενδεχομένως- ο τίτλος…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ