Ο Αντόνιο Κόντε, τεχνικός της Ίντερ, καλείται να διαχειριστεί αφενός την αποχή του Βιντάλ λόγω τραυματισμού, αφετέρου και τις ενοχλήσεις του Έρικσεν. Σίγουρα, ο τεχνικός της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε θα έχει αρκετούς πονοκεφάλους, ενόψει της συνέχειας στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Μετά τον Αρτούρο Βιντάλ, ο οποίος πραγματοποίησε επέμβαση και θα μείνει εκτός για μήνες, πρόβλημα υπάρχει […]

Ο Αντόνιο Κόντε, τεχνικός της Ίντερ, καλείται να διαχειριστεί αφενός την αποχή του Βιντάλ λόγω τραυματισμού, αφετέρου και τις ενοχλήσεις του Έρικσεν.

Σίγουρα, ο τεχνικός της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε θα έχει αρκετούς πονοκεφάλους, ενόψει της συνέχειας στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Μετά τον Αρτούρο Βιντάλ, ο οποίος πραγματοποίησε επέμβαση και θα μείνει εκτός για μήνες, πρόβλημα υπάρχει και με τον Έρικσεν.

Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, η Ίντερ είχε διαθέσιμους όλους τους παίκτες της, έχοντας αποφύγει τους τραυματισμούς και τις ατυχίες. Συνήθως, η Γιουβέντους με τη Μίλαν ταλαιπωρούνταν από αυτά.

Όμως, ενόψει της συνέχειας, ο Κόντε θα πρέπει να πορευτεί με μείον δύο «όπλα». Ο Δανός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Βέβαια, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Οι περισσότερες πιθανότητες λένε πως θα είναι αμφίβολος, από την αναμέτρηση εκτός έδρας, με αντίπαλο την Τορίνο.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να προφυλαχθεί, καθώς ο Βιντάλ είναι εκτός για κάτι λιγότερο από έναν μήνα.

Ο Αντόνιο Κόντε, έχοντας τους δύο μέσους του δυνατούς, δεν είχε αρκετά στα πλάνα του τους Ματίας Βεσίνο, Στέφανο Σένσι, αλλά και Ρομπέρτο Γκαλιαρτίνι. Τώρα όμως, με τα πράγματα σε τέτοιο σημείο, σίγουρα θα επανεξετάσει το υλικό του ο Ιταλός.

Κόντε: Οδηγίες… από την εξέδρα!

Ο Ιταλός προπονητής έχει που έχει τα προβλήματά του για την Ίντερ, θα πρέπει να δει την αναμέτρηση στο Τορίνο, από την εξέδρα. Καθώς, ο ίδιος έχει τιμωρηθεί. Στην αναμέτρηση με την Αταλάντα έλαβε προειδοποίηση, αλλά και μια κίτρινη κάρτα. Ως εκ τούτου, έπειτα από αρκετά χρόνια, κάποιος προπονητής συμπλήρωσε κάρτες και θα πρέπει να βρεθεί εκτός πάγκου.

Στη θέση του θα βρεθεί ο βοηθός του, Στελίνι, ο οποίος έχει ένα καλό σερί νικηφόρων αναμετρήσεων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ