Ο έμπειρος μέσος της Ίντερ, Αρτούρο Βιντάλ θα στερήσει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του, καθώς αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Αρκετά άτυχος ο Αρτούρο Βιντάλ της Ίντερ. Ο ίδιος, τις τελευταίες ημέρες, υπέφερε από πόνους στο γόνατο! Ο μέσος της Ιταλικής ομάδας έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου […]

Ο έμπειρος μέσος της Ίντερ, Αρτούρο Βιντάλ θα στερήσει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του, καθώς αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Αρκετά άτυχος ο Αρτούρο Βιντάλ της Ίντερ. Ο ίδιος, τις τελευταίες ημέρες, υπέφερε από πόνους στο γόνατο! Ο μέσος της Ιταλικής ομάδας έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου καλά.

Για να γίνει εντελώς καλά ο Βιντάλ, θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πρόβλημα στον μηνίσκο του αριστερού γόνατος.

Ουσιαστικά, θα στερήσει τις υπηρεσίες του από την Ίντερ, με τον Κόντε ουσιαστικά να μην υπολογίζει σε εκείνον για αρκετό διάστημα.

Όπως όλα δείχνουν, η σεζόν για τον Βιντάλ ολοκληρώθηκε για φέτος, αποτελώντας μια τεράστια απώλεια για τους «νερατζούρι».

Στην πιο κρίσιμη καμπή… θα λείπει ο Βιντάλ!

Ο Χιλιανός χαφ αγωνίστηκε για τελευταία φορά, στο ματς επί της Αταλάντα. Αγωνίστηκε 53 λεπτά και έπειτα αντικαταστάθηκε. Το κενό του Βιντάλ έρχεται σε μια αρκετά κρίσιμη καμπή για τον σύλλογο.

Φυσικά, η ομάδα της Ίντερ προσπαθεί να επιστρέψει στην κορυφή της Serie A. Μετά από 26 αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση, με μια μικρή διαφορά +6 από τη δεύτερη Μίλαν.

Η Ίντερ δείχνει αρκετά ανώτερη και ποιοτική φέτος, αποτελώντας το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Παρόλα αυτά, ο Βιντάλ έδινε αυτό… το κάτι παραπάνω, με το πάθος και την ποιότητα που κατέχει.

Πλέον, το κενό του πρέπει να καλυφθεί, με τον παίκτη να περνά -δυστυχώς- την πόρτα του χειρουργείου. Αλλά με την ευχή όλων να επιστρέψει δυνατός στην Ιταλική ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ