Ο 33χρονος μέσος επέστρεψε στην Ιταλία ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας, κατά τη διάρκεια των οποίων αγωνίστηκε με τα χρώματα των Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα. Αλλά μαζί του έφερε και τα πολλα κουσούρια του, που τον ακολουθούν σε όλες τις ομάδες. Ακόμα ένα “κατόρθωμα” εναντίον της Ρεάλ, που άφησε κάγκελο τον Κόντε!  Ο Χιλιανός μέσος […]

Ο 33χρονος μέσος επέστρεψε στην Ιταλία ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας, κατά τη διάρκεια των οποίων αγωνίστηκε με τα χρώματα των Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα. Αλλά μαζί του έφερε και τα πολλα κουσούρια του, που τον ακολουθούν σε όλες τις ομάδες. Ακόμα ένα “κατόρθωμα” εναντίον της Ρεάλ, που άφησε κάγκελο τον Κόντε! 

Ο Χιλιανός μέσος βρήκε στην Ίντερ ξανά τον Αντόνιο Κόντε, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στη Γιουβέντους αλλά και τον συμπατριώτη του, Αλέξις Σάντσες.

Μα γιατί θα πει κάποιος. Μα είναι δυνατόν να παίζεται όχι μόνο η πρόκριση, αλλά και η φετινή ευρωπαϊκή ύπαρξη της Ίντερ και εσύ να δέχεσαι από τις κλασικές παπαριές σου δύο κίτρινες σε τρία δευτερόλεπτα.

Inter Milan star Arturo Vidal sent off for squaring up to referee Anthony Taylor as he receives quick-fire yellow cards vs Real Madrid

Στο 33’ ο Βιδάλ κατάφερε να δει δύο κίτρινες σε τρία δευτερόλεπτα. 

Σε εκείνο το σημείο του αγώνα ο Αρτούρο έκανε την κλασική δια μαρτύρια του προς τον διαιτητή, διότι ήθελε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βαράν, και μετά τα πρώτα γαλλικά του έφαγε την πρώτη κίτρινη. Τι ήταν να την δει ο Αρτούρο ο Βιδάλ. Του έφυγε τελείως ακόμα και το λίγο μυαλό που κουβαλάει. Το στροφόμετρο του τερμάτισε και με ακόμα μεγαλύτερη ένταση έριξε ακόμα ένα γύρο γαλλικών στο κοράκι, που δεν μάσησε και του έδειξε μέσα σε τρία δευτερόλεπτα και την δεύτερη κίτρινη, άρα κόκκινη, άρα βγάλαμε το μεροκάματο και φύγαμε.

Και ο Κόντε να παίρνει τα χαπάκια για την πίεση δύο – ΄δυο.

Οι Ιταλοί ουσιαστικά είναι νοκ άουτ και η θέση του προπονητή τους, όλο και πιο επισφαλής. Ελπίδες δεν έχουν πλέον και θα κυνηγήσουν την τρίτη θέση για το Europa League.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα