Η Μπάγερν ανεβάζει στα 115 εκατ. ευρώ την προσφορά της για τον Κέιν

Η Μπάγερν ανεβάζει στα 115 εκατ. ευρώ την προσφορά της για τον Κέιν-

Άλλο ένα καλοκαίρι που ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας πρωταγωνιστεί στο μεταγραφικό… παζάρι, καθώς έχει δηλώσει ξανά πως θέλει να φύγει από την Τότεναμ, που όμως δεν πρόκειται να διευκολύνει την αποχώρησή του. 

Οι άνθρωποι της Μπάγερν έχουν δηλώσει δημόσια το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Κέιν, αλλά οι Λονδρέζοι έχουν ήδη απορρίψεις τις δύο προτάσεις που δέχθηκαν από τους Βαυαρούς για τον παίκτη. 

Σύμφωνα, όμως, με ρεπορτάζ των Times, ο γερμανικός σύλλογος δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και θα επανέλθει κάνοντας πρόταση που θα αγγίξει τα 115 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο Αγγελος Ποστέκογλου, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ, ρωτήθηκε σχετικά και εξέφρασε την ελπίδα η κατάσταση να επιλυθεί σύντομα.

«Δε νομίζω ότι είναι καλό για κανέναν να τραβήξει πολύ αυτή η υπόθεση. Δεν νομίζω ότι είναι καλό για τον Χάρι, δεν νομίζω ότι είναι καλό για τον σύλλογο.

Αλλά η άλλη πλευρά δεν θέλω να βάλω προθεσμία, γιατί αυτό προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη πίεση. Η πραγματικότητα είναι ότι εξακολουθεί να είναι παίκτης της ομάδας μας, οπότε έτσι τον βλέπω» ήταν τα λόγια του. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ