Ποστέκογλου για Σον: «Ένας λαμπρός ποδοσφαιριστής για την Τότεναμ»

Οι «σπερς» βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό από το γκολ του Ταχίτ Τσονγκ, ωστόσο ισοφάρισαν στο 51΄ με το αυτογκόλ του Ισά Καμπορέ, πριν… αναλάβει δράση ο Σον. Ο 31χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 86ο λεπτό, πετυχαίνοντας το 160ό τέρμα του με τους «πετεινούς», με το οποίο «σκαρφάλωσε» στην πέμπτη θέση της λίστας με τους καλύτερους σκόρερ όλων των εποχών στο σύλλογο.

«Νομίζω πως το θέμα με τον Σόνι είναι ότι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο ή οποιοδήποτε παιχνίδι είναι, έχει αυτό το πραγματικά υψηλό επίπεδο προσδοκιών από τον εαυτό του να είναι ο καλύτερος Premier League που μπορεί να είναι όλη την ώρα. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι έτσι» είπε στους δημοσιογράφους ο Ποστέκογλου και συνέχισε:

«Είναι πολύ πιο εύκολο να προσπαθείς να νιώθεις άνετα στην κατάσταση του να είσαι άνθρωπος ή παίκτης, επειδή έχει ήδη κάνει τόσα πολλά. Όμως, θέλει να διατηρήσει τα υψηλότερα δυνατά στάνταρ όποτε παίζει και, όταν το βλέπεις αυτό με το ποδόσφαιρό του, τις προσπάθειές του, την ηγεσία του τώρα, όλα περιλαμβάνονται σε αυτά. Είναι ένας λαμπρός ποδοσφαιριστής γι’ αυτόν τον σύλλογο για πολύ καιρό και ελπίζω για πολλά χρόνια ακόμα, και πάλι σκέφτηκα ότι ήταν πραγματικά άτυχος με μερικές ευκαιρίες και ορισμένες καλές αποκρούσεις. Όμως, όταν τον χρειαστήκαμε, ήταν εκεί και έκανε τη δουλειά».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ