Στο προσκήνιο βρίσκεται ξανά τις τελευταίες ώρες ο Μπενζαμέν Μεντί. Ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι. Κατέθεσε μήνυση στους «Πολίτες». Σχετικά με τη μη καταβολή των μισθών του. Κατά την περίοδο που ο ίδιος αντιμετώπιζε κατηγορίες για τουλάχιστον δύο υποθέσεις βιασμού. Ο ποδοσφαριστής (πλέον) της Λοριάν, αθωώθηκε τον Ιούλιο, από το δικαστήριο Τσέστερ Κράουν. […]

Στο προσκήνιο βρίσκεται ξανά τις τελευταίες ώρες ο Μπενζαμέν Μεντί. Ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι. Κατέθεσε μήνυση στους «Πολίτες». Σχετικά με τη μη καταβολή των μισθών του. Κατά την περίοδο που ο ίδιος αντιμετώπιζε κατηγορίες για τουλάχιστον δύο υποθέσεις βιασμού.

Ο ποδοσφαριστής (πλέον) της Λοριάν, αθωώθηκε τον Ιούλιο, από το δικαστήριο Τσέστερ Κράουν. Καθώς θεωρήθηκε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή, ούτε στο βιασμό της 24χρονης γυναίκας που τον κατήγγειλε. Αλλά ούτε αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο στην έτερη 29χρονη. Με τις συναντήσεις να θεωρούνται ότι ήταν συναινετικές.

Πλέον, ο Γάλλος μπακ ζητά αποζημίωση από την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι «Πολίτες» σταμάτησαν να του καταβάλλουν τους μισθούς του, όταν εκείνος θεωρήθηκε ύποπτος. Σίγουρα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 διεκδικεί αρκετά εκατομμύρια από την αγγλική ομάδα, η οποία δεν έχει σχολιάσει το παραμικρό για την υπόθεση μέχρι στιγμής. Το συμβόλαιο του Μεντί με τη Μάντσεστερ Σίτι, είχε διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2023, ενώ η μεταγραφή του από τη Μονακό το 2017, αποτέλεσε ρεκόρ δαπάνης για αμυντικό στην Premier League.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ