Μπλεξίματα με τη μαφία είχε η οικογένεια του Τζενάρο Γκατούζο. Όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις αστυνομίας και εισαγγελίας. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ιταλός προπονητής βρίσκεται στη Γαλλία. Έχοντας αναλάβει τη Μαρσέιγ. Ο «Ρίνο» ανέλαβε μια ομάδα στην οποία. Έπρεπε να λύσει διάφορα προβλήματα, κανένα όμως δεν ήταν πιο σοβαρό από αυτό. Που είχε η […]

Μπλεξίματα με τη μαφία είχε η οικογένεια του Τζενάρο Γκατούζο. Όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις αστυνομίας και εισαγγελίας.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ιταλός προπονητής βρίσκεται στη Γαλλία. Έχοντας αναλάβει τη Μαρσέιγ. Ο «Ρίνο» ανέλαβε μια ομάδα στην οποία. Έπρεπε να λύσει διάφορα προβλήματα, κανένα όμως δεν ήταν πιο σοβαρό από αυτό. Που είχε η οικογένειά του. Γιατί όταν εμπλέκεται σε ένα θέμα η Ντράγκετα, η μαφία της Καλαβρίας, τα πράγματα δεν είναι ποτέ εύκολα… Ποιο ήταν, όμως, το θέμα στην προκειμένη περίπτωση; Ενα σύστημα φωτοβολταϊκών που ήθελε να φτιάξει η οικογένεια του Γκατούζο, η αδερφή του υπό την καθοδήγηση του πατέρα του, δηλαδή. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχαν εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 80.000 ευρώ αλλά αυτό δεν άρεσε στη Ντράγκετα.

Ή μάλλον, της άρεσε, αρκεί όμως να παίρνει λεφτά από αυτή την υπόθεση. Και τα λεφτά δεν τα ήθελε όταν θα γινόταν η εγκατάσταση και θα άρχιζαν να έρχονται έσοδα. Τα λεφτά τα ήθελε άμεσα και γι’ αυτό άρχισαν τα περίεργα τηλεφωνήματα, μετά οι προειδοποιήσεις και τελικά τα «χτυπήματα». Και ήταν δύο. Συγκεκριμένα, δύο φορές τυλίχθηκαν στις φλόγες τα αυτοκίνητα της Ιντα Γκατούζο, αδερφής του Τζενάρο. Σαφέστατα τα μηνύματα, με λίγα λόγια, με αποτέλεσμα ο πρώην άσος της Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας να δώσει εντολή σε έναν συνεργάτη του ώστε να ταξιδέψει στην Καλαβρία και να δώσει ένα ποσό στους μαφιόζους.

Μια ιστορία που παρακολουθούσε στενά η αστυνομία, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε δύο συλλήψεις: Αλντο Αμπρουτσέζε, 51 ετών, και Μουσταφά Χαμίλ, 43χρονος Μαροκινός. Αμφότεροι άνθρωποι που δουλεύουν για τη Ντράγκετα στην περιοχή που μένει η οικογένεια Γκατούζο, ήταν αυτοί που είχαν αναλάβει να εξασφαλίσουν τα χρήματα. Και τα εξασφάλισαν όντως, απλά λίγο μετά βρέθηκαν με χειροπέδες στο τμήμα και από εκεί στον εισαγγελέα.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ