Ο Ολυμπιακός είχε σαν σκοπό να τελειώσει από νωρίς την μεταγραφή του αριστερού μπακ, και τελικά ο σίγουρα κλεισμένος Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, θα παραμείνει στην Πάκος Φερέιρα δια μέσου της Πόρτο. Δεν είχαν υπολογίσει την ρήτρα επαναγοράς. Και τώρα σε εναλλακτικές και βλέπουμε. Πως πας για ένα ποδοσφαιριστή και τρως ένα μήνα περίπου όταν ξέρεις ότι […]

Ο Ολυμπιακός είχε σαν σκοπό να τελειώσει από νωρίς την μεταγραφή του αριστερού μπακ, και τελικά ο σίγουρα κλεισμένος Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, θα παραμείνει στην Πάκος Φερέιρα δια μέσου της Πόρτο. Δεν είχαν υπολογίσει την ρήτρα επαναγοράς. Και τώρα σε εναλλακτικές και βλέπουμε.

Πως πας για ένα ποδοσφαιριστή και τρως ένα μήνα περίπου όταν ξέρεις ότι υπάρχει ρήτρα επαναγοράς και μάλιστα από την Πόρτο που είναι μεγάλη γάτα, για να της αρπάξεις ποδοσφαιριστής. Λάθος χειρισμός και άντε από την αρχή.

Ποδοσφαιριστής της Πόρτο θα είναι ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ για τα επόμενα χρόνια, όπως αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Record». Η διοίκηση των Δράκων αποφάσισε να κάνει χρήση της οψιόν επαναγοράς (σ.σ. πάνω από 500.000 €) του 22χρονου αριστερού μπακ της Πάσος Φερέιρα, τον απέκτησε και τον άφησε στην Πάκος Φερέιρα ως δανεικό. 

Το ναυάγιο; στη μεταγραφή του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, φέρνει τους ερυθρόλευκους να χτενίζουν εκ νέου την αγορά για να μπορέσουν να καλύψουν μια θέση στην οποία ήξεραν από πολύ νωρίς στη διάρκεια του 2020, ότι θα χρειαστούν ενίσχυση. 

  • Σύμφωνα με πληροφορίες και ρεπορτάζ του Sapo.pt και του Renascença ο Μολδαβός διεθνής μπακ δεν επιθυμεί να γυρίσει στην Πόρτο αλλά θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Αλλά ποιος αποφασίζει τελικά;

Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Ολυμπιακός γνώριζε από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους ότι θα χρειαστεί όχι ένα, αλλά δύο αριστερά μπακ. Αφού ο Τσιμίκας πήρε μεταγραφή στην Λίβερπουλ και ο Λεονάρντο Κούτρης – παρότι συνεπής και άξιος για να έχει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού – είχε τραυματιστεί από τον Φεβρουάριο και ήταν γνωστό ότι η επάνοδός του θα ερχόταν μετά τον Οκτώβριο. Όπως και έχει συμβεί, αφού τώρα άρχισε να παίρνει παιχνίδια στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου έχει παραχωρηθεί δανεικός.

Πέπα για Ρέαμπτσιουκ: «Να έχει το μυαλό του καθαρό» | Superleague Interwetten & Ολυμπιακός | gazzetta.gr

Και ο Ολυμπιακός προχώρησε με τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος στα 36 του χρόνια είναι μια του ύψους, μια του βάθους και σίγουρα είναι ένα ξαναζεσταμένο φαγητό που με τίποτα δεν έχει την ίδια γεύση που είχε τα πρώτα χρόνια. Και ο δανεικός Βινάγκρε που από την πρώτη στιγμή είχε δέιξει ότι δεν γούσταρε το Ελληνικό πρωτάθλημα. Πέρασε και δεν ακούμπησε.

Και από αριστερά παραμένει γυμνός.

Ο Νταλμπέρτ είναι αυτός που βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των επιλογών, και μετά οι  Καρόλ και Μπιόρκαν να είναι οι άλλες δύο λύσεις.

Αλλά ένας οργανισμός από το καλοκαίρι να μην μπορεί να βρει λύση σε ένα τέτοιο ζωτικό θέμα για την καλή λειτουργία της ομάδας, δείχνει ότι όλοι αυτοί που τρέχουν τις μεταγραφές και το σκάουτινγκ, κάτι δεν κάνουν καλά. 

Μιλάμε για τις αγορές, γιατί στις πωλήσεις όλα δουλεύουν ρολόι.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ