Η Νατάσα Θεοδωρίδου γλυκάθηκε από τα σουξεδάκια του Βαγγέλη Μαρινάκη.  Ο επιχειρηματίας αλλά και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τελικά είναι και στιχουργός, αφού το πρώτο του δημιούργημα κυριολεκτικά τα έσπασε. Μιλάμε για το τραγούδι ΕΞΑΨΗ της Νατάσα Θεοδωρίδου.  5 εκατομμύρια προβολές και ένα από τα πιο πολυπαιγμένα στο διαδίκτυο. Εάν έμπαινε ερώτηση σε κουίζ δεν […]

Η Νατάσα Θεοδωρίδου γλυκάθηκε από τα σουξεδάκια του Βαγγέλη Μαρινάκη.  Ο επιχειρηματίας αλλά και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τελικά είναι και στιχουργός, αφού το πρώτο του δημιούργημα κυριολεκτικά τα έσπασε. Μιλάμε για το τραγούδι ΕΞΑΨΗ της Νατάσα Θεοδωρίδου.  5 εκατομμύρια προβολές και ένα από τα πιο πολυπαιγμένα στο διαδίκτυο.

Εάν έμπαινε ερώτηση σε κουίζ δεν θα το έβρισκε κανείς. Θα υπήρχαν πολλές απαντήσεις στην ερώτηση «ποιος έγραψε τους στίχους στο νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου», αλλά ουδείς θα έδινε την σωστή. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί δηλαδή, ότι ο Μαρινάκης γράφει και στίχους!

Αλλά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ξαναχτύπησε με νέο τραγούδι. «Υπάρχω για σένα» που γνωρίζει ήδη την επιτυχία.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι!» και εκτός των άλλων αναφέρθηκε ειδικά στις σχέσεις της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και την συνέχεια της συνεργασίας τους.

Τώρα που πήρε μπροστά ο Πρόεδρος ποιος τον σταματάει.

«Η “Έξαψη” πως γεννήθηκε;»

«Εγώ, εγώ τα έκανα όλα πάλι. Όταν είχα κάνει το χριστουγεννιάτικο σόου στο MEGA, μιλούσαμε με τον κ. Μαρινάκη και είχα δει τη σειρά Έξαψη και του είπα: “Θέλει ρε παιδί μου μια διαφορετική μουσική”. Αλλά δεν φανταζόμουν τίποτα την ώρα που το έλεγα… Να γράψετε, να κάνετε… και μου λέει: “Ωραία, πες ένα τραγούδι”. Και του λέω: “Ωραία, γράψε στίχους”. Γιατί ήξερα ότι γράφει, δεν το φαντάστηκα. Κι έτσι έγινε. Μετά γεννήθηκε κι άλλο ένα, το “Υπάρχω για σένα”», είπε για τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Υπάρχει σκέψη για cd;»:

«Να το προτείνετε, δικό σας κανάλι είναι. Να κάνουμε έναν ολόκληρο δίσκο; Μακάρι! Μουσική Πέτρος Ιακωβίδης, στίχοι Βαγγέλης Μαρινάκης και τραγούδι Νατάσα Θεοδωρίδου. Τέλειο!».

Για Ελένη Μενεγάκη

«Με την Ελένη Μενεγάκη γνωριστήκαμε πολύ παλιά, στη Θεσσαλονίκη. Είχα πάει να τραγουδήσω στον “Πρωινό καφέ, που είχαν έρθει τότε και έτσι γνωριστήκαμε. Η χημεία μας προέκυψε από την πρώτη στιγμή», είπε για τη γνωριμία της και τη φιλία που ανέπτυξε με την παρουσιάστρια.

Για να παρουσιάσει εκπομπή

«Η πρόταση που δέχτηκα για το X-Factor ήταν για την κριτική επιτροπή. Και είπα ότι αν ήταν να πάω στην τηλεόραση, θα πήγαινα να κάνω την παρουσιάστρια και όχι την κριτή», είπε ακόμα σχετικά με όσα είχαν ακουστεί ότι θα αναλάβει την παρουσίαση του X-Factor που έρχεται στο MEGA. «Αν το MEGA μου έκανε πρόταση για την παρουσίαση θα το σκεφτόμουν σοβαρά, αλλά θα ήθελα να κάνω ό,τι θέλω», πρόσθεσε.

Μιλώντας για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε 10 χρόνια από τώρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε ότι «Σε δέκα χρόνια από τώρα θα ήθελα να είμαι ευτυχής, να γελάω, να είναι τα παιδιά μου καλά. Γιαγιά δεν θα ήθελα να είμαι».

«Το 1997 που ήρθα στην Αθήνα, είχα πει ότι αν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα φανταζόμουν θα γυρνούσα πίσω. Όπως και γύρισα. Όταν τελείωσε η σεζόν από τις “Χάντρες” που ήμουν την πρώτη χρονιά, γύρισα Θεσσαλονίκη επειδή δεν είχα κάποια άλλη πρόταση συνεργασίας», αποκάλυψε η Νατάσα Θεοδωρίδου για το ξεκίνημά της στην Αθήνα.

«Το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα ήταν επιπλωμένο. Είχα μόνο τη βαλίτσα τη δική μου και της κόρης μου. Τις φόρτωσα και γύρισα στην πόλη μου», εξήγησε, προσθέτοντας ότι «Μετά ήρθε η πρόταση για δίσκο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι