Ο Κώστας Φορτούνης είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της μεταγραφικής περιόδου, αλλά ο ίδιος ούτε που το σκέφτεται. Το μυαλό του είναι στον Ολυμπιακό και πάνω που ξεκίνησε προετοιμασία ήρθε το πολύ άσχημο νέο για τον ιδιο και τον Ολυμπιακό! Πριν την προετοιμασία μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων Ο Κώστας είναι πολύ χαρούμενος αφού […]

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της μεταγραφικής περιόδου, αλλά ο ίδιος ούτε που το σκέφτεται. Το μυαλό του είναι στον Ολυμπιακό και πάνω που ξεκίνησε προετοιμασία ήρθε το πολύ άσχημο νέο για τον ιδιο και τον Ολυμπιακό!

Πριν την προετοιμασία μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων

Ο Κώστας είναι πολύ χαρούμενος αφού πολύ σύντομα θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, και καταλαβαίνεται οτι ζει και αναπνέει για αυτήν την στιγμή. Η σύντροφος του βρίσκεται στον μήνα της και μετράνε μέρες, και οι φίλοι του διεθνούς ποδοσφαιριστή λένε ότι η χαρά του είναι απίστευτή.

Αποφάσισε λοιπόν πριν φύγει για την προετοιμασία με τον Ολυμπιακό να παντρευτεί την αγαπημένη του Ιωάννα Καταραχιά παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Κωστας Φορτουνης sports365.grο χωρίς τίτλο

Γάμος και γεννητούρια από μέρα σε μέρα

Έκανε δηλώσεις για τον γάμο του στην Σάσα Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

«Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει, πρώτα ο Θεός το καλοκαίρι». Ενώ, όσον αφορά τον ερχομό του παιδιού του: «Περιμένουμε αγοράκι και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Θα τον ονομάσουμε Σπύρο – έτσι λένε τον πατέρα μου. Θα τον βαπτίσουμε πριν από τον γάμο μας».

«Κάναμε πολιτικό γάμο πριν 20 μέρες στην Καλαμπάκα, καθώς κατάγομαι από εκεί. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει το καλοκαίρι με το καλό, και πάλι στην Καλαμπάκα, με κουμπάρους έναν καλό μου φίλο, τον Νίκο Κατσαΐτη, και μια φίλη μας, την Αποστολία Νούσια»

«Η πρόταση γάμου έγινε στην Καλαμπάκα. Πήγαμε στα Μετέωρα, που είναι πολύ όμορφα, και της την έκανα εκεί», ανέφερε ο Κ. Φορτούνης, ενώ εξήγησε τι ήταν αυτό που τον έκανε να δει την Ιωάννα ως τη γυναίκα που θέλει να είναι μαζί της και να κάνουν οικογένεια. «Είμαστε τρία χρόνια μαζί. Γνωρίσαμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο και είδαμε ότι ταιριάζουμε. Αυτό που θαυμάζω σε αυτήν είναι η αποφασιστικότητά της και ακόμα περισσότερο η ειλικρίνειά της»

Αλλά η ατυχία του χτύπησε ξανά την πόρτα

Στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού στην Ολλανδία που κάνουν την προετοιμασία τους οι ερυθρόλευκοι, στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα  με την Βόλφσμπεργκερ είχε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και στο 26’ έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Πήγε για μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά για όλους.

Ρήξη χιαστών και εκτός γηπέδων για έξι μήνες.

Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα για να το χειρουργείο και την αποθεραπεία.

Ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός μέσα σε δύο χρόνια. Πολύ ατυχία.

Να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορα στα γήπεδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι