Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιχειρηματίας αλλά και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τελικά είναι και στιχουργός, αφού το πρώτο του δημιούργημα κυριολεκτικά τα έσπασε. Μιλάμε για το τραγούδι ΕΞΑΨΗ της Νατάσα Θεοδωρίδου.  5 εκατομμύρια προβολές και ένα από τα πιο πολυπαιγμένα στο διαδίκτυο. Εάν έμπαινε ερώτηση σε κουίζ δεν θα το έβρισκε κανείς. Θα υπήρχαν πολλές απαντήσεις […]

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιχειρηματίας αλλά και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τελικά είναι και στιχουργός, αφού το πρώτο του δημιούργημα κυριολεκτικά τα έσπασε. Μιλάμε για το τραγούδι ΕΞΑΨΗ της Νατάσα Θεοδωρίδου.  5 εκατομμύρια προβολές και ένα από τα πιο πολυπαιγμένα στο διαδίκτυο.

Εάν έμπαινε ερώτηση σε κουίζ δεν θα το έβρισκε κανείς. Θα υπήρχαν πολλές απαντήσεις στην ερώτηση «ποιος έγραψε τους στίχους στο νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου», αλλά ουδείς θα έδινε την σωστή. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί δηλαδή, ότι ο Μαρινάκης γράφει και στίχους!

Αλλά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ξαναχτύπησε με νέο τραγούδι. Το όνομα της νέας επιτυχίας του είναι «Υπάρχω για σένα» και το αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια. Η Νατάσα Θεοδωρίδου,  στον επίσημο λογαριασμός της στο Instagram.

Πρόκειται κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου, από την Heaven Music. Χορευτικό αυτήν την φορά και είναι σε μουσική από τον Πέτρο Ιακωβίδη.

αυτή την φορά σε χορευτικούς ρυθμούς με μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη.

Υπάρχω για σένα – Νατάσα Θεοδωρίδου
Στίχοι: Βαγγέλης Μαρινάκης
Μουσική: Πέτρος Ιακωβίδης

Δευτέρα 18/10 στον @sferaradio1022 το ακούμε όλοι αποκλειστικά …ΥΠΑΡΧΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..

Ακούστε ένα απόσπασμα του νέου τραγουδιού

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ