Ο Πασχάλης Μελισσάς μετά από μια σύντομη διακοπή επιστρέφει στον Άρη, στον οποίο είχε αγωνιστεί στην περίοδο 2015-2016, για να αναλάβει αργότερα προπονητής της U19 και συνεργάτης του Δημήτρη Σπανού τη σεζόν 2018-2019. Πολύ συχνή η συνεργασία των δύο πλευρών τα τελευταία χρόνια.  Αυτή τη φορά ο 38χρονος παίρνει θέση στο τμήμα σκάουτινγκ και ανάλυσης […]

Ο Πασχάλης Μελισσάς μετά από μια σύντομη διακοπή επιστρέφει στον Άρη, στον οποίο είχε αγωνιστεί στην περίοδο 2015-2016, για να αναλάβει αργότερα προπονητής της U19 και συνεργάτης του Δημήτρη Σπανού τη σεζόν 2018-2019. Πολύ συχνή η συνεργασία των δύο πλευρών τα τελευταία χρόνια. 

Αυτή τη φορά ο 38χρονος παίρνει θέση στο τμήμα σκάουτινγκ και ανάλυσης των αντιπάλων.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την προσθήκη του Πασχάλη Μελισσά στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας. Ο Πασχάλης Μέλισσας θα είναι άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Χωριανόπουλου στο τμήμα σκάουτινγκ και ανάλυσης των αντιπάλων μας”.

Η αφιέρωση του Μπερτόγλιο στον Ιωάννου και η ξεχωριστή σχέση τους

Μια σπουδαία φιλία υπάρχει ανάμεσα στον… παλιό (Μπερτόγλιο) και τον… νέο (Ιωάννου) του Άρη.

Ήταν 12 Ιουλίου 2017 όταν ο ΑΠΟΕΛ νίκησε την Ντουντελάνζ με 1-0 στο ΓΣΠ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο 72’ ο Φακούντο Μπερτόλιο πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα και το αφιέρωσε στον Νικόλα Ιωάννου. Κι αυτό καθώς ο 25χρονος αριστερός μπακ/στόπερ εκείνο το καλοκαίρι είχε σταθεί άτυχος λόγω ενός τραυματισμού που τον έστειλε στο χειρουργείο.

Πλέον οι δύο τους είναι ξανά μαζί, αυτή τη φορά σε έναν Άρη που κάνει πρωταθλητισμό. Το γεγονός αυτό είναι σημαντικό καθώς ο νεοφερμένος Κύπριος έχει στην ομάδα έναν γνώριμό του ο οποίος θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί ακόμη πιο γρήγορα στο νέο του περιβάλλον.

Άλλωστε στους «κιτρινόμαυρους» το κλίμα είναι έτσι κι αλλιώς εξαιρετικό συνεπώς δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος ώστε ο δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ποδοσφαιριστής να εγκλιματιστεί.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ